Hlavní obsah

Proč nemít obavy z předprodejů letních zájezdů

Novinky, CK Fischer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mnoho lidí si už pomalu začíná lámat hlavu nad tím, čím letos obdarovat své nejbližší. Co takhle věnovat někomu 7 dní relaxace u moře? Předprodeje na letní sezonu 2016 byly právě zahájeny a nabízí mnoho výhod.

Proč nemít obavy z předprodejů letních zájezdů

Článek

Myslet na dovolenou včas se vyplatí

Čeští turisté se ve včasných nákupech dovolených už dobře orientují a jejich obliba stoupá. Při nákupu letní dovolené platí, že čím dříve s nákupem začnete, tím širší nabídku zájezdů dostanete. To ocení zejména rodiny s dětmi, které mají podstatně vyšší nároky na služby poskytované hotelem. Mohou si také svou příští dovolenou vybrat v klidu a bez zbytečných nervů, jako tomu je v případě nákupu na poslední chvíli. A zároveň mohou zajistit i dovolenou pro děti zdarma.

Kromě výhodných a stabilních cen je dalším bonusem za včasný nákup možnost zdarma změnit termín, destinaci nebo hotel ještě týden před odletem. Nikdo se tak tedy nemusí bát, že by jim dovolená, kterou vybírají v předstihu, z nějakých důvodů propadla. A při nákupu v předprodeji uhradí pouze zálohu, zbytek částky zaplatí až před odletem.

Rhodos

Češi chtějí bezpečné destinace

Události posledních týdnů ve světe poněkud narušily důvěru turistů k zemím severní Afriky, zejména k Egyptu. Každý nyní pečlivě zvažuje, kam na dovolenou vyrazit a které destinace jsou bezpečné. U rodin s dětmi toto rozhodování platí dvojnásob. Vyhledávanou alternativou se pro nadcházející sezonu stává Bulharsko nebo Španělsko, které zaručují bezproblémovou dovolenou.

Turisté začali být zdrženliví i při výběru dovolené v Řecku kvůli přítomnosti uprchlíků na některých ostrovech. Je ale zbytečné odmítat celou zemi, která nabízí tolik krásných míst. A navíc největších řeckých ostrovů, jakými je Rhodos, Kréta, případně i Zakynthos nebo malebný ostrůvek Santorini, se situace nijak nedotkla.

Udělat si o dovolené jasno včas se rozhodně vyplatí. „Jak ukázala i loňská sezona, o zájezdy v rámci prvního momentu je opravdu velký zájem a kdo je zvyklý čekat na zlevnění v období last minute, nemusel by mít už z čeho vybírat. I proto, že řada klasických evropských destinací se může zaplnit ještě rychleji než v loňské sezoně,“ radí Simona Fischerová z cestovní kanceláře Fischer

Výběr článků

Načítám