Hlavní obsah

Při koupi auta si dejte si pozor na leasing bez navýšení. Může to být léčka

Novinky, Zonky.cz

Autobazary i prodejci nových vozů se předhánějí v nabídce leasingu bez navýšení. Ve skutečnosti ale můžete i v takovém případě nové auto přeplatit o desítky tisíc.

Zonky.cz

Článek

Ať už kupujete auto proto, že to stávající dosloužilo, nebo jste konečně narazili na vysněný model za férovou cenu, je důležité správně vybrat financování. Nejlepší je samozřejmě mít připravenou hotovost a zaplatit rovnou, ale ne každý má zrovna po ruce dost peněz. Autobazary i dealeři nových vozů se proto trumfují v nabídkách nejrůznějších úvěrů a často nabízejí také leasing bez navýšení.

I když jsou úroky opravdu nulové, může vás auto nakonec přijít mnohem dráž, než to na první pohled vypadá. Tisíce nebo i desetitisíce korun, o které vůz nakonec přeplatíte, se obvykle skrývají v drahém havarijním pojištění, které je součástí smlouvy. Pozor je třeba dávat také na skryté poplatky.

Nic takové vás nepotká, když si na nové auto půjčíte od lidí na Zonky (www.zonky.cz). Ve srovnání s leasingem to má hned několik výhod. Klíčové je především to, že auto patří od začátku vám a ne leasingové společnosti. Nikdo Vám proto nemůže zadržovat velký technický průkaz, určovat, komu smíte vůz půjčit, nebo diktovat, kde a za kolik uzavřít pojištění. U povinného ručení si můžete navíc hned od začátku uplatnit bonus za předchozí jízdu bez nehod.

Na Zonky (www.zonky.cz) se také nestane, že byste museli novým vozem ručit, tak jako tomu bývá u některých spotřebitelských úvěrů. Když budete chtít, můžete auto prodat třeba už za rok a ze získaných peněz půjčku doplatit. Vždy předem přesně víte, kolik dohromady zaplatíte a předčasné uhrazení půjčky i mimořádné splátky jsou na Zonky (www.zonky.cz) samozřejmě zdarma.

Rozdíl mezi různými formami financování nákupu nového či ojetého vozu může v celkovém součtu dosáhnout i desítek tisíc korun. Výhoda Zonky (www.zonky.cz) je v tom, že nemusí provozovat žádné pobočky, ani platit provize zprostředkovatelům. Peníze na půjčky pocházejí od lidí, kteří by je jinak měli uložené na účtu téměř bez zhodnocení. Díky tomu všemu Zonky nabízí férový úrok.

Jak přesně půjčky od lidí fungují, si můžete přečíst na Zonky.cz (www.zonky.cz). Na stejném místě najdete také přehlednou úvěrovou kalkulačku. Případně napište přímo naší šéfce na lucie.tvaruzkova@zonky.cz, nebo můžete každý pracovní den od 8 do 18 hodin volat na naši zákaznickou linku 800 449 999. Zonky. Lidé půjčují lidem. Levněji a s klidem.

Výběr článků

Načítám