Hlavní obsah

Přepaden na cestě domů, přišel o všechny exotické fotografie z dovolené

Novinky, HAPPY FOTO Česko spol. s r.o.

Amatérský fotograf Zbyněk Vítek zachytil svoje zážitky z čtyřtýdenní dovolené v Jižní Americe na stovkách fotografií. Cestou na letiště v brazilském městě Recife byl přepaden a okraden o zavazadlo, ve kterém měl uložen fotoaparát a notebook.

Článek

Přišel tak o všechny fotografie z dovolené, se kterými se chtěl nejen pochlubit přátelům, ale plánoval z nich vytvořit i svoji vlastní knihu. Z cestovního pojištění mu sice bude uhrazena škoda na majetku, peníze mu však unikátní fotografie nenahradí.

Jak mohl totální ztrátě fotografií předejít? Mohl si fotoknihu vytvořit ještě na dovolené. Stačilo stáhnout si program HF Designer ze stránek www.happyfoto.cz, fotografie vložit do šablony, připsat texty a popisky a hotovou fotoknihu jedním kliknutím odeslat do fotolaboratoře společnosti HappyFoto. Než by mu zavazadla ukradli a než by se dostal zpět domů, ve fotolaboratoři by zatím knihu vyrobili a poslali mu ji na dobírku. Možná už by na něj fotokniha čekala na poště, až by se z dovolené vrátil.

Nenechávejte si svoje fotografie uložené v počítači. Fotokniha přežije! Fotoknihy velké (cca A4) s pevnou vazbou jsou momentálně v akci již od 349 Kč. Cena drátkové vazby začíná na 179 Kč.

Více informací o fotoknize najdete na www.happyfoto.cz.

Výběr článků

Načítám