Hlavní obsah

Pouze prověřené společnosti obdržely licenci od ČNB

Novinky, VITACREDIT s.r.o.

Po přísném prověřování získalo několik společností licenci od ČNB k poskytování spotřebitelských úvěrů. Společnost VITACREDIT s.r.o. splnila náročná kritéria, a tak v květnu 2018 získala od České národní banky licenci k poskytování spotřebitelských úvěrů.

Foto: VITACREDIT s.r.o.

Společnost Vitacredit se stala ověřeným poskytovatelem s licencí ČNB.

Článek

Nový zákon regulující poskytování spotřebitelských úvěrů vstoupil v účinnost koncem roku 2016. Od této doby musely společnosti žádající o licenci za účelem splnění zákonných požadavků České národní banky zavést celou řadu opatření ke zvýšení důvěryhodnosti a k řádnému posouzení úvěruschopnosti klienta.

V případě společnosti VITACREDIT se jedná o ověřeného poskytovatele úvěrů zajištěných nemovitostí a spotřebitelských úvěrů jiných než na bydlení, který je transparentní a má striktně nastavená pravidla pro jednání se zákazníky. Zároveň se jedná o zodpovědnou společnost, která podrobně ověřuje způsobilost žadatele k získání úvěru a posiluje tak jeho postavení. Standardy procesů společnosti VITACREDIT s.r.o. jsou srovnatelné se standardy bank, a tak jsou klienti ve výhodnější pozici, než tomu bylo doposud.

Foto: VITACREDIT s.r.o.

Společnost Vitacredit se stala ověřeným poskytovatelem s licencí ČNB.

Prostřednictvím produktů společnosti VITACREDIT dojde ke sloučení všech půjček a úvěrů do jedné splátky, výrazně se sníží měsíční výdaje klienta, a tím se znatelně posílí jeho bonita. Výsledkem tohoto procesu je příprava klienta na následné financování bankovními produkty.

Na společnost VITACREDIT se tedy můžete s důvěrou obracet s požadavky týkajícími se řešení Vaší finanční situace.

Pro bližší seznámení s tímto licencovaným poskytovatelem navštivte webové stránky www.vitacredit.cz, kde můžete vyplnit žádost, na jejímž základě Vás zkontaktuje specialista společnosti VITACREDIT s.r.o., případně můžete využít bezplatné zelené linky 800 81 82 83.

Výběr článků

Načítám