Hlavní obsah

Postele Ikaros: Královská postel za doslova pár tisíc korun

Novinky, Výprodejpovlečení.cz

Vsaďte na harmonickou kombinaci bílé barvy s voňavým dřevem. Postele Ikaros vás překvapí nejen svojí kvalitou, jednoduchým designem, ale především nízkou cenou. Dvojlůžko do ložnice a jednolůžko do dětského pokoje. I levná postel může ve vaší oáze spánku vypadat skvěle!

Foto: Výprodejpovlečení.cz

Masivní postel Ikaros za skvělou cenu

Článek

Klasicky tvarovanou postel Ikaros ocení především milovníci jednoduchosti. Kombinace masivu a dřevotřísky zaručuje extrémní odolnost a stabilitu. Můžete si vybrat z klasických rozměrů jednolůžkových či dvoulůžkových postelí. Výška postele je pro všechny velikosti totožná. Nosnost postelí Ikaros je 120 kg na osobu.

Materiál použitý pro výrobu

Pro výrobu postelí Ikaros se používá léty prověřené borovicové dřevo o tloušťce 2,6 cm v kombinaci s kvalitní dřevotřískou. Robustní masivní konstrukce postele vyniká pevností, odolností a dlouhou životností. Masivní části této postele jsou v bílé barvě.

Části z dřevotřískové desky jsou použity na méně namáhané segmenty. Díky tomu je pořizovací cena o něco nižší, ale zachována kvalita produktu. Dřevotřískové díly jsou v dekoru dubu.

Foto: Výprodejpovlečení.cz

Postel Ikaros 90 x 200 cm od 2 699 Kč

Konstrukce postele a její povrchová úprava

Konstrukční řešení postele je velice jednoduché, ale zároveň dobře promyšlené. Klasická postel je tvořena rámem, na který se pokládá rošt. Montáž rámu se provádí doma pomocí spojovacích kolíků a zajišťovacích šroubů.

Povrch postelí Ikaros je lakovaný. Lak zajišťuje odolnost vůči mechanickému poškrábání a prodlužuje životnost. Lak tvoří na povrchu ochrannou vrstvu, tzv. film, nábytek je poté hladký a mírně lesklý.

Montáž postele Ikaros

Provedení montáže není nikterak náročné. Montážní materiál i návod jsou součástí každé postele. Návod si navíc můžete stáhnout na stránkách s montážními manuály. Pro usnadnění práce jsme vám připravili krátký video návod, jak sestavit postel z masivu.

Výhodná cena pro všechny velikosti

Sáhněte po kvalitní a elegantní posteli Ikaros, kterou seženete ve více rozměrech a za skvělou cenu. Jednolůžko koupíte už od ceny 2 699 Kč. Manželské postele do 4 000 Kč.

Konečná cena postele se odvíjí od výběru matrace a roštu či dalších elementů jako například úložného boxu pod postel nebo nočního stolku. Vždy myslete na to, že základem je zdravý a kvalitní spánek.

Foto: Výprodejpovlečení.cz

Úložný box pod postel Ikaros

Vhodné matrace a rošt 

Jedním z kritérií při výběru matrace je velikost. Ta vždy odpovídá rozměru postele. U manželských postelí můžete zvolit buď jednu vcelku nebo dvě samostatné. Klasickým příkladem je manželská postel Ikaros 160 x 200 cm, zde můžete vybrat matraci o stejné velikosti nebo dvě 80 x 200 cm.

Do postelí Ikaros doporučuje lamelový či laťkový rošt. Deskový rošt se obecně nedoporučuje do žádných postelí.

TIP Výprodejpovlečení.cz: Váháte s výběrem roštu? Přečtěte si článek: Laťkový vs. lamelový rošt.

Výběr článků

Načítám