Hlavní obsah

Pořiďte si výhodný účet, který vás nic nestojí, a navíc s prestižní Zlatou kartou zdarma

Novinky, Equa bank a.s.

Neutrácet za věci, za které to není nutné, tak aby nám zbylo na nákup něčeho „jen tak pro radost“, to platí i při výběru bankovních služeb. Takže, proč nesáhnout po běžném účtu, který vás nic nestojí, a navíc s možností získat zdarma Zlatou kartu s řadou výhod? Takový účet najdete u Equa bank.

Foto: Equa bank a.s.

Equa bank a.s.

Článek

Krásných 0 Kč – přesně tolik vás stojí bankovní účet u Equa bank. Za běžné služby nic neplatíte. Proč byste také měli, že? Zdarma jsou i výběry ze všech bankomatů po celé České republice – a to je téměř 5000 bankomatů. Pokud cestujete, ani zde se nemusíte s bankomaty trápit – zdarma máte i výběry po celém světě!

U Equa bank je samozřejmostí, že neplatíte poplatky za otevření ani za vedení účtu. K běžnému účtu v korunách si můžete zdarma otevřít také účet v EUR a USD. Standardní převody v ČR a v celé eurozóně jsou rovněž bez poplatku.

Jako zodpovědný správce své „peněženky“ jistě oceníte, že máte stále po ruce přehled o vašich financích – a to díky mobilní aplikaci Equa bank, která patří mezi nejlepší bankovní aplikace na trhu.

To vše můžete získat s minimálním úsilím. Stačí jen pár minut vašeho času a účet si můžete otevřít třeba z pohodlí vašeho domova. Ať již prostřednictvím www.equabank.cz nebo pomocí mobilní aplikace.

Zlatá karta k běžnému účtu zdarma 

K běžnému účtu od Equa bank nyní získáte zdarma do konce roku 2021 Zlatou kartu Premium nebo Premium plus. Stačí, když si při založení účtu online na webových stránkách nebo v mobilní aplikaci Equa bank vyberete, jakou kartu chcete. Závazků se ale bát nemusíte. Zlatou kartu můžete totiž kdykoliv zrušit nebo ji změnit na kartu Standard. Tato nabídka platí při objednání karty do konce srpna 2021. Využít ji mohou i stávající klienti, kteří mají standardní platební kartu a chtějí získat prestižní Zlatou kartu.

Zlatá karta Mastercard od Equa bank nabízí řadu benefitů. Její součástí je Celoroční cestovní pojištění pro celou rodinu. Získáte s ní i Pojištění karty a osobních věcí. A jsou tu i další výhody. Například slevy v rozsahu 5–30 % ve více než 10 000 obchodů v Česku i na Slovensku. Zdarma můžete využít služeb letištních salónků v Praze, Bratislavě a Vídni. A se Zlatou kartou od Equa bank máte k dispozici i online lékařskou poradnu nebo objednání k lékaři s aplikací uLékaře.cz.

Se svou novou kartou můžete navíc platit ihned po založení běžného účtu. Stačí si ji jen přidat do mobilní peněženky. Nemusíte tedy už čekat, až vám přijde karta ve fyzické podobě poštou.

Díky Zlaté kartě můžete u Equa bank i výhodně pravidelně investovat* bez vstupního poplatku, a to už od výše 100 Kč měsíčně. Vybírat můžete ze široké nabídky investičních fondů od několika renomovaných světových správců. Investice sjednáte snadno ve svém internetovém bankovnictví nebo na vybraných pobočkách banky.

Takže sečteno potrženo – rodinné kase ušetříte díky účtu u Equa bank a vy si pak můžete díky chytrému nakupování se Zlatou kartou čas od času něco dopřát.

*Investice je výsledkem osobního rozhodnutí investora po předchozím zvážení vlastní finanční situace, vztahu k riziku a účelu investice. S investičními nástroji jsou spojena různá investiční rizika, přičemž hodnota investice může kolísat a není zaručena návratnost původní investované částky. Minulá ani očekávaná výkonnost investičních nástrojů nezaručuje skutečnou výkonnost budoucí.

Výběr článků

Načítám