Hlavní obsah

Pořiďte si domů hrdinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte pro sebe a své děti nového koníčka? Sbírání plyšových hrdinů zabaví všechny bez ohledu na věk a vybrat si můžete přesně podle vlastních představ.

Foto: Lidl.cz

Vybírat můžete celkem z deseti různých variant. Znáte je všechny?

Článek

To, že jsou Češi národem sběratelů, je všeobecně známé. Sbíráme známky, mince, odznaky i pivní podtácky. Jak ale k takové zálibě přivést i ty nejmenší? Stačí najít něco, co už znají, mají rádi a v nejlepším případě zapojit i celou rodinu.

A právě tuto možnost svým zákazníkům nabízí Lidl. Dospělí si vezmou na starosti nákup kvalitních potravin na rodinný stůl a děti rozhodnou o tom, kterého hrdinu by si chtěly odnést domů.

Foto: Lidl.cz

Vybírat můžete celkem z deseti různých variant. Znáte je všechny?

Kandidátů na nejoblíbenější plyšovou hračku bude celkem 10. Nedají děti dopustit na Toma a Jerryho, psa Scooby Doo, nebo dávají přednost Kačerovi Daffymu a Bugs Bunnymu? Můžou je mít v pokojíčku. Zaujal je spíše Tasmánský čert Taz, nebo prasátko Porky? Ani ti v hrdinské sestavě nebudou chybět.

Získat postavičky je přitom jednoduché. Stačí nasbírat 5 samolepek (každá za nákup nad 500 Kč) a doplatit 19,90 Kč. Vybraného hrdinu si ale můžete pořídit i bez nálepek za 299 Kč. Akce začíná 25. března a potrvá do 21. dubna, nebo vyčerpání zásob.

Bližší informace naleznete na www.lidl.cz/cs/Nasbirejte-10-hrdinu.htm

Výběr článků

Načítám