Hlavní obsah

Populární hry pro jednoho

Novinky, ALBI Česká republika

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obliba společenských her každoročně roste a s ní roste i nabídka her na našem trhu. V obchodech můžete najít nepřeberné množství dětských, rodinných, strategických, ale také her pro dospělé. Samostatnou kategorií jsou hry pro jednoho hráče.

Společenská hra Veselá farma

Článek

A proč jsou tyto hry tak zajímavé? Důvodů najedeme hned několik. Ne vždy se v okolí najde dostatek nadšených spoluhráčů, a tak si zcela bez problémů vystačíte sami. Díky svému klasickému 3D zpracování neunavují Vaše oči tak jako počítač a jsou tedy perfektním nástrojem pro odreagování. A v neposlední řadě si díky těmto hrám potrápíte mozkové závity, což není nikdy na škodu.

Her pro jednoho je pochopitelně celá řada, ovšem hry pro jedno Popular mezi ostatními vyčnívají hlavně díky svému skvělému grafickému zpracování a také skutečnosti, že jsou vhodné jak pro děti tak dospělé.

Utopia a Athéna

Například ve Veselé farmě naleznete 50 logických úkolů, ve kterých řešíte problém prostoru na vaší farmě. Pro ty, kdo rádi luští sudoku se hodí hra Utopia, která tento herním mechanismus vtipně využívá při stavbě futuristického města. Pokud rádi řešíte zapeklité hádanky, pak si zamilujete archeo-logickou hru Athéna, ve které je Vaším cílem doručit včas sochu na svůj podstavec. Pro cestovatele je pak ideální hra Došel benzín, protože všechny herní dílky jsou pevně připevněny a žádný se Vám tak neztratí.

Výběr článků

Načítám