Hlavní obsah

Podnikání z parku nebo kavárny. Na co byste si měli dát pozor?

S rozvolňováním krizových opatření nás čeká návrat do venkovního světa. Jste na něj připraveni? Možná už máte v plánu pracovat z oblíbené kavárny nebo vyrážíte na obchodní schůzku. Aby vás při tom nic nezdržovalo, a podnikat jste mohli pohodlně a především bezpečně i na cestách, je třeba vstupovat do terénu s řádným vybavením.

Foto: Vodafone

Bezpečné online podnikání

Článek

Co vám práci nejvíce usnadní a zajistí vaši internetovou bezpečnost?

Pozor na kouzlo veřejné Wi-Fi

Doma jste možná zvyklí na své pevné internetové připojení. Právě stabilní připojení je základem fungování online, v terénu vás ale může pořádně potrápit. Jak tedy zařídit, aby se dalo odkudkoli pracovat "jako z domova"? Pokud si na svém tarifu hlídáte každý vyčerpaný kilobit, jsou veřejné sítě jistě velkým lákadlem. Na veřejné síti byste se ale neměli připojovat do e-mailu nebo internetového bankovnictví. Veřejné sítě totiž pro každého útočníka představují snadný přístup k veškerým údajům, které při připojení na síť sdílíte. Raději vsaďte na mobilní tarif s neomezenými mobilními daty a veškeré důležité záležitosti vyřizujte bezpečně přes Wi-Fi síť vytvořenou vaším telefonem.

Útoky se vám nevyhnou ani na bezpečné síti

Útoky se vám nevyhnou ani na bezpečné síti Hackeři jsou vynalézaví a neustále se snaží vymyslet nové techniky, kterými by

Útoky se vám nevyhnou ani na bezpečné síti Hackeři jsou vynalézaví a neustále se snaží vymyslet nové techniky, kterými by z vás vylákali citlivá data. Počítačový vir si můžete nevědomky stáhnout do svého zařízení, zatímco si prohlížíte „obyčejnou“ internetovou stránku nebo otevřete SPAMový e-mail. Že nejde o plané obavy, dokazují četné výzkumy.

Útoky se vám nevyhnou ani na bezpečné síti Hackeři jsou vynalézaví a neustále se snaží vymyslet nové techniky, kterými by z vás vylákali citlivá data. Počítačový vir si můžete nevědomky stáhnout do svého zařízení, zatímco si prohlížíte „obyčejnou“ internetovou stránku nebo otevřete SPAMový e-mail. Že nejde o plané obavy, dokazují četné výzkumy. Podle společnosti Risk Based Security úniky dat ve světě způsobily

Útoky se vám nevyhnou ani na bezpečné síti Hackeři jsou vynalézaví a neustále se snaží vymyslet nové techniky, kterými by z vás vylákali citlivá data. Počítačový vir si můžete nevědomky stáhnout do svého zařízení, zatímco si prohlížíte „obyčejnou“ internetovou stránku nebo otevřete SPAMový e-mail. Že nejde o plané obavy, dokazují četné výzkumy. Podle společnosti Risk Based Security úniky dat ve světě způsobily zcizení 4,1 miliardy záznamů za pouhou první polovinu roku 2019. Nejvíce ohroženou skupinou jsou přitom malé podniky. Mezi obětmi úniků dat tvořili 43 % právě malí podnikatelé, jak uvádí společnost Verizon.

Na potřebu internetové bezpečnosti svých zákazníků zareagoval například Vodafone Business, který ke všem mobilním tarifům pro podnikatele a malé firmy automaticky přidává aplikaci CyberWall, která bude chránit vaše data na všech firemních zařízeních před online hrozbami.

Jak se tedy zařídit pro podnikání na cesty?

Pro pohodlné podnikání na cestách je třeba poohlédnout se také po vhodném přenosném chytrém zařízení. Pokud vám stačí mobil, sáhněte po výkonném telefonu s větší uhlopříčkou. Veškeré úkony ale pohodlněji zvládnete na tabletu nebo malém, lehkém notebooku. Pokud chcete náklady za pořízení nového zařízení snížit na minimum, využijte výhodné nabídky Vodafone Business pro podnikatele. Slevu poskytuje ke všem tarifům a ušetřit můžete až 5 500 Kč.

A aby se vám nestalo, že budete potřebovat přístup k souborům, které máte uložené ve svém domácím pevném počítači, nezapomeňte také na cloudové služby. Díky nim budete mít přístup ke všem důležitým dokumentům,

ať jste kdekoli.

Vše pro bezpečné online podnikání nyní výhodně seženete u Vodafonu Business

Vše pro bezpečné online podnikání nyní výhodně seženete u Vodafonu Business Vodafone Business pomáhá malým a středním podnikatelům znovu rozběhnout svůj business. Ať už sháníte tarify s neomezenými daty, mobilní kancelář

s Office 365, rychlý internet nebo chcete být chráněni před hrozbami online světa, vše na vás čeká nyní ve zvýhodněné nabídce služeb pro podnikatele.

Výběr článků

Načítám