Hlavní obsah

Peníze do tří minut? Ano. S Minutovou půjčkou od Equa bank

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řešíte nečekaný výdaj nebo jste se spontánně rozhodli pořídit si něco nového? Pokud se nechcete zatěžovat únavnou administrativou, a především potřebujete peníze rychle a levně, zaměřte se na Minutovou půjčku od Equa bank.

Peníze do tří minut? Ano. S Minutovou půjčkou od Equa bank.

Článek

Minutová půjčka láká především na rychlost vyřízení a nízkou RPSN (roční procentuální sazbu nákladů). Ta začíná již od 5,9 %. „Za zřízení a vedení půjčky u nás klient nic neplatí a nečeká ho žádné nepříjemné překvapení ve formě skrytých poplatků. Proto je Minutová půjčka od Equa bank tak výhodná a žádaná,“ říká Ondřej Hák, ředitel úvěrových produktů Equa bank.

Zřízení Minutové půjčky je opravdu rychlé. Klient si o ni jednoduše zažádá v internetovém bankovnictví a peníze má k dispozici během několika minut na svém účtu. Výše půjčky se přitom může pohybovat od 5 000 do 600 000 korun a k vyřízení je zapotřebí pouze doklad totožnosti.

Klient se navíc může sám rozhodnout, kdy a kolik bude chtít dle své aktuální životní situace splácet. Výši splátky si určuje v internetovém bankovnictví a délku úvěru si může zvolit od 3 měsíců do 7 let. Samozřejmostí je možnost předčasného splacení zdarma kdykoli po celou dobu trvání půjčky.

Příklad půjčky:

Výše půjčky 80 000 Kč na 48 měsíců při měsíční splátce 1868 Kč, pevná roční úroková sazba 5,7 % p. a. a RPSN 5,9 %. Celkové náklady splatné spotřebitelem 89 664 Kč.

Více informací na www.equabank.cz.

Výběr článků

Načítám