Hlavní obsah

Odpíráte si kvůli nutným výdajům své radosti? Zkuste to někdy jinak

Novinky, Razdvapujcka.cz

Nový notebook, nebo raději nové kolo? Anebo dostane přednost dovolená? V životě každého z nás jsou situace, kdy musíme volit mezi nutností a radostí. A i když si konečně vybereme, často to nestačí. Který z nutných výdajů má přednost? Určovat si priority je zkrátka nevyhnutelné. Pokud tedy nezvolíme druhé možné řešení – půjčku.

Foto: PROFI CREDIT Czech a.s.

Úvodní foto

Článek

Na trhu existuje spousta možností a každý si může vybrat půjčku podle svých představ. Jsou však určitá základní kritéria, podle kterých se rozhoduje každý klient. Mezi nejdůležitější z nich patří v současnosti kromě výše úroků také možnost online vyřízení. Online forma vyřízení půjčky je dnes velmi žádoucí jednak v kontextu pandemie koronaviru, jednak i z hlediska rychlosti sjednání. Řeč však musí být o skutečně online procesu – od žádosti až po podpis.

Vyberte si online půjčku s nízkým úrokem

Oba tyto zásadní požadavky, online vyřízení i výhodný úrok, naplňuje Razdva půjčka na 100 000 korun s akčním úrokem 9,21 % a splátkou 2 498 korun měsíčně na čtyři roky. Díky této půjčce si můžete snadno pořídit elektroniku a další vybavení do své domácí kanceláře. Nebo si koupit elektrokolo, které už si dlouho přejete, a vyrazit do přírody pročistit si hlavu. Anebo ještě lépe – sbalit celou rodinu a vyjet konečně na pořádnou dovolenou!

Razdvapujcka.cz, nyní akční nabídkaVideo: PROFI CREDIT Czech a.s.

Vyřiďte vše jednoduše a rychle

A jak si Razdva půjčku s úrokem 9,21 % sjednat? Vyřízení je velmi jednoduché a rychlé. K podání žádosti vám bude stačit pouze několik základních dokumentů, jako je potvrzení o příjmu a výpis z bankovního účtu. K ověření totožnosti budete potřebovat občanský průkaz. Než začnete vyplňovat žádost, připravte si nezbytné dokumenty k ruce.

Celý proces žádosti je plně online. Není potřeba se s nikým scházet ani komunikovat, dokonce ani po telefonu (pokud sami nechcete či nepotřebujete). To je rozdíl oproti jiným půjčkám, které sice slibují online vyřízení, prakticky však jde o půjčku po telefonu.

Touhy, nebo potřeby? Uspokojte obojí

Jakmile dokončíte žádost, čekáte už jen na zhodnocení vaší úvěruschopnosti. Toto posouzení je dáno zákonem o spotřebitelském úvěru a žádný licencovaný poskytovatel je nesmí vynechat. Pokud je vše v pořádku, dochází k uzavření a online podpisu smlouvy. Do 15 minut máte peníze na účtu.

Je možné trávit svůj čas neustálým uvažováním nad prioritami ve výdajích. Anebo je tu možnost učinit tomu přítrž, naplnit všechny potřeby najednou a mít alespoň na chvíli klid. Vyřešte svoje potřeby, anebo si konečně splňte dlouho odkládané sny. Jednoduše raz dva.

Výběr článků

Načítám