Hlavní obsah

OBI slaví 15 let a rozdává 15 milionů!

OBI slaví v letošním roce již 15 let působení na českém trhu. Za tuto dobu vybudovalo OBI síť, která nyní čítá 29 hobbymarketů. V květnu bude otevřena 30. prodejna! K patnáctiletému výročí chystá OBI velké oslavy, do kterých zapojí i své zákazníky.

Článek

S těmi, kdo v období od 29. dubna do 30. června letošního roku nakoupí v některém z hobbymarketů, se OBI rozdělí o slevy v celkové hodnotě 15 milionů korun. Každý zákazník, který v tomto období nakoupí v OBI zboží v hodnotě nad 1000 Kč, získá některou ze slevových  poukázek na další nákup v následujících hodnotách:

·         100 000 Kč

·         1 000 Kč

·         100 Kč

·         sleva 10%

·         sleva 5%

S akcí, kterou OBI pro své zákazníky přichystala je spojena i velká mediální kampaň. S narozeninovým dortem a slevovými poukázkami se budete velmi často setkávat na televizních obrazovkách, billboardech a na zábavné ale i užitečné internetové stránce www.obi15let.cz. Zde naleznete mj. podrobná pravidla soutěže, dozvíte se spoustu zajímavých informací o OBI, jeho vývoji za posledních patnáct let a později si vyzkoušíte i novinku ze světa internetu.

Výběr článků

Načítám