Hlavní obsah

O kolik se vám sníží splátka po refinancování půjčky? Rozdíl je obrovský

Máte drahou půjčku, která vysává váš rodinný rozpočet? Refinancování půjčky sníží splátku vašeho úvěru o stovky i tisíce korun. Zjistěte, kde nejlépe refinancovat.

Jak refinancovat půjčku?

Článek

Refinancování půjčky využívá stále více Čechů, kteří tímto způsobem ušetří i desetitisíce korun. Jednoduše se tak lze zbavit vysoké splátky u drahé půjčky z dřívější doby.

Výsledek testu refinancování půjčky

Pan Michal T. si vzal půjčku na rekonstrukci koupelny, ze které zbývá doplatit 177 900 Kč. Měsíčně platí 3 600 Kč, což je velká část peněz z rodinného rozpočtu. Zajímalo nás, o kolik by se mu splátka snížila, kdyby si půjčku refinancoval. Výsledek najdete v tabulce na této stránce.

Garantované snížení splátky

Některé banky dokonce snížení splátky garantují. Záleží na tom, o jak velké zlevnění se jedná. Někdy to jsou stovky, jindy tisíce. Nejrychleji to zjistíte tak, že si svoji půjčku zadáte do kalkulačky.

Jak refinancování funguje?

U nové banky zažádáte o refinancování půjčky. Nová banka k sobě přesune vaši půjčku od původní banky. Nemusíte se obávat papírování, banka za vás vše vyřídí. Půjčka ve stejné výši se doplácí u nové banky s nižší splátkou.

Výběr článků

Načítám