Hlavní obsah

Novinka na mobilním trhu: volejte s RWE Mobil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na český trh virtuálních operátorů vstupuje nový hráč. Od pondělí 2. prosince poskytuje mobilní služby RWE Mobil. Do vlastní sítě se s předplaceným tarifem RWE Nabito dovoláte pouze za 1,30 Kč za minutu. RWE Mobil využívá mobilní komunikační síť T-Mobile.

Volejte výhodně s RWE Mobil. Foto: RWE Česká republika.

Článek

RWE Mobil se vyplatí těm, kteří v současné době využívají k volání předplacené karty a nechtějí se vázat písemnou smlouvou u žádného z operátorů. SIM kartu RWE mobil lze získat v libovolném z 29 zákaznických center RWE. Balíček stojí 200 Kč a obsahuje SIM kartu s kreditem ve výši 300 Kč, 50 % kreditu tedy dostanete zdarma.

Minuta volání s RWE Mobilem stojí pouze 2,30 Kč, hovory v rámci vlastní sítě ještě o korunu méně. Odeslání SMS vyjde také na 1,30 Kč. Kredit je možné využít také k přístupu na internet, datový balíček se aktivuje automaticky, stejně jako roaming pro volání ze zahraničí.

Zákazníci za všechny tyto uvedené služby platí pouze třicetidenní poplatek 25 Kč. Pro prvních deset tisíc uživatelů RWE Mobil bude pravidelný poplatek snížen na jednu korunu po celou dobu využívání služby. Vyplatí se proto s nákupem neotálet, navíc RWE Mobil může být hezkým vánočním dárkem.

Všichni noví zákazníci RWE Mobilu se také mohou v průběhu prosince zapojit do soutěže o 50 mobilních telefonů Nokia Asha 206DS. Více informací najdete na stránkách www.volejtesrwe.cz.

Výběr článků

Načítám