Hlavní obsah

Nepropásněte 31 dní výhod a získejte vůz Peugeot za akční cenu, servis na 3 roky zdarma a úvěr 4,5 %

Novinky, Peugeot.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plánujete pořídit do vaší firmy dodávku? Pravý čas nastal právě teď. Od 1. do 31. můžete zakoupit lehký užitkový vůz značky Peugeot za akční cenu, s kompletním servisem na 3 roky zdarma a navíc můžete využít mimořádně výhodný úvěr s úrokem jen 4,5 %.

Dodávky Peugeot

Článek

Na českém trhu lehkých užitkových vozů je značka Peugeot jedním z klíčových hráčů. Dominantní pozici drží už několik let. V letech 2017 a 2018 se stala nejprodávanější značkou užitkových vozů u nás a s aktuální atraktivní nabídkou naznačuje, že se letos opět hodlá poprat o prvenství. Jejím cílem je vyhovět náročným požadavkům firemních klientů a nabídnout perfektní kvalitu služeb. I proto se jejím hlavním prodejním argumentem stala komplexní servisní smlouva. Právě tuto výhodu staví do popředí akce 31 dní Peugeot Professional, v rámci které si firemní klienti mohou pořídit lehký užitkový vůz s tříletým servisem zdarma. Servisní smlouva zaručí vaší firmě bezplatné opravy a údržbu vozu, včetně výměny opotřebovaných dílů, práce i nadstandardních asistenčních služeb až na 3 roky / 90 000 km.

Foto: Peugeot

Užitkový vůz nemusí být jen bílý. Paleta odstínů je široká

Nabídka se vztahuje na kompletní řadu lehkých užitkových vozů značky Peugeot. Padla vaše volba na nejmenšího zástupce užitkové modelové řady, Peugeot Partner, oceněného prestižním mezinárodním titulem „Van of The Year 2019“ (Dodávka roku 2019)? Získá si vás moderní a na trhu užitkových vozů zcela unikátní kabinou Peugeot i-Cockpit. Přesvědčí vás o tom, že i řízení dodávky si můžete skutečně užít. V říjnu je Peugeot Partner v prodeji s cenovým zvýhodněním až 168 100 Kč.

Foto: Peugeot

Peugeot Partner získal prestižní mezinárodní titul Dodávka roku 2019

Potřebujete vůz, který uveze mnohem víc a přitom si zachovává kompaktní rozměry? Pak je tu pro vás Peugeot Expert. Je k dispozici ve 3 délkách s 2 nebo 3 sedadly vpředu. Jeho užitečný objem je až 6,6 m3, zatížení až 1400 kg a délka až 4 m. Výška vozu je však jen 190 cm, což vám umožní vjezd na krytá parkoviště, kam se běžně větší dodávky nedostanou. Nabídka zahrnuje také verze Combi a Polocombi se skvělou variabilitou a sedadly až pro 9 cestujících. Cenové zvýhodnění činí až 230 100 Kč.

Foto: Peugeot

Peugeot Expert disponuje úctyhodnou přepravní kapacitou a skromnou výškou

Největší dodávkou značky Peugeot je Boxer. Od roku 2015 je nejprodávanějším užitkovým vozem na českém trhu. S celou řadou karosářských variant uspokojí požadavky každé firmy. Značka Peugeot spolupracuje s různými specializovanými firmami zabývající se úpravami na míru (valníkové a skříňové nástavby, chladírenské a mrazírenské vestavby, obytné vozy, sklopné valníky aj.). Díky nim bude váš nový Boxer dokonalým pracovním nástrojem přesně podle vašich potřeb. Až do konce října pořídíte Peugeot Boxer s užitečným objemem 13 m3 už za cenu 474 000 Kč bez DPH.

Foto: Peugeot

Řada karosářských variant pro jakoukoli profesi

Pro nový užitkový Peugeot s řadou akčních výhod se můžete vypravit od 1. do 31. října do libovolného prodejního místa značky Peugeot. Nabídka je platná pro firmy a podnikatele.

Výběr článků

Načítám