Hlavní obsah

Napadne vás občas, že vaše dítě je snad natvrdlé? ScioCAMP je metoda, která dětem pomůže naučit se učit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Učit se je jedna věc, opravdu se naučit věc druhá. Většina lidí si myslí, že je to otázka dobré vůle, pozornosti a píle, že učivo se musí vysedět. Jenomže, ono je to jinak. Je to totiž především otázka metody. Tu vás ale ve škole většinou nikdo nenaučí.

ScioCAMP

Článek

Dost často to vede k deziluzi - dítě, které vykazuje všechny znaky normálního, chytrého a vzdělavatelného kluka nebo holky, prosedí hodiny nad knížkou – a nic. Jak to dostat do hlavy? A jak to potom prodat ve škole? Jak proniknout do spletitosti cizího jazyka? Bezradní rodiče zkouší přísnost, vlídnost, cukr, bič. A přitom metoda existuje a velmi efektivní! Její osvojení navíc netrvá víc než týden. Tou metodou jsou ScioCAMPy. Jde buď o prezenční, nebo výjezdní soustředění. Děti se tu ve zcela přirozeném prostředí, hravou a nenásilnou formou, kombinací zážitků, her i teorie, naučí metodu, „Jak na učení“ nebo zase „Jak na jazyky“, případně „Jak na komunikaci“. Profesionální lektoři velmi přesně vědí, jak v krátké době otevřít ta centra, která dítě dosud nedokázalo zapojit, jak zvýšit jeho sebevědomí, jak nastavit receptory, jak probudit ambice a chuť vyniknout. Výsledky jsou překvapivé a doložitelné. Prostě – funguje to. Ostatně, podívejte se na www.jaknauceni.cz a možná máte po problému.

Výběr článků

Načítám