Hlavní obsah

Moravskoslezský kraj otevírá další brány do světa

Novinky, Moravskoslezský kraj

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moravskoslezský kraj spolu s letištěm Leoše Janáčka představují nejlepší volbu v otázce cestování. Od 23. září budou provozovány přímé lety na centrální letiště v Dubaji a od 30. října do Milána.

MSK brána do světa

Článek

Letiště nabízí kromě atraktivních cen také spoustu bonusů v podobě bezplatného parkování, zavazadla v ceně letenky nebo golf bagu zdarma. Váš zážitek z dovolené tak ještě více umocní nejen ušetřený čas ale také ušetřené peníze.

Letiště Leoše Janáčka v Ostravě

Od září 2016 bude možno přímou linkou navštěvovat město superlativů, Dubaj. Místo které ocení hlavně lidé prahnoucí po víru velkoměsta a kolosálních staveb, již od 6 685,-. Linka bude mezi Ostravou a Spojenými arabskými emiráty létat 2x týdně, každé úterý a pátek.  Odlet z Ostravy bude v 10:00 a přílet do Dubaje v 17:45 místního času, odlet zpět do Ostravy o hodinu později.

Letiště Leoše Janáčka v Ostravě

Pro všechny, kteří si zakoupí letenku přes webové stránky, nebo na přepážce letiště bude poskytnuto parkování zdarma, pro ostatní cestující na této lince je připravená výhodná cena.

Do kontrastu s moderní Dubají se staví malebné italské město Bergamo ležící asi 40 km severovýchodně od Milána. Linka na místní letiště bude zahájena 30. října 2016 a lety budou provozovány taktéž 2 x týdně. Letenky budou k dostání od 549,-.

Více informací na www.airport-ostrava.cz.

Výběr článků

Načítám