Hlavní obsah

Moderní základovou desku s izolací stihnete zrealizovat za týden

Novinky, CEMEX Czech Republic, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ať stavíte dům z cihel, dřevostavbu, nízkoenergetický nebo pasivní dům, spolehlivé betonové základy se vyplatí. Kvalitní základy domu ušetří starosti s nerovnoměrným sedáním stavby na nestabilním podloží nebo s vysokou hladinou spodních vod. U českého výrobce CEMEX Elegohouse si vyberete z šesti variant základových konstrukcí.

Stabilitu nového domu založte na betonových základových deskách CEMEX Elegohouse

Článek

Nabídka systémových základových desek zahrnuje konstrukční řešení samonosné desky s tepelnou izolací, která vyhovuje i nejvyšším požadavkům pasivních domů. Její monolitická konstrukce je uložena na nadezdívce tvořené tvárnicemi ztraceného bednění, tudíž je zcela nezávislá na podkladu. Vzduchová mezera brání vzlínání vlhkosti do základové desky. Systémové řešení minimalizuje vznik tepelných mostů a snižuje riziko poruch. „Cena základové desky odráží technologie, spolehlivost a kvalitu, nemá smysl při jejím výběru šetřit,“ vysvětluje Ing. Petr Hoke, zástupce společnosti CEMEX Elegohouse.

Při betonáži samonosné desky fungují izolační vložky jako ztracené bednění.

Základové desky ELEGOHOUSE jsou kompatibilní s jakýmkoliv druhem zdícího materiálu, výborně fungují i u dřevostaveb. Pro stavbu montovaného domu nebo dřevostavby je ideální sendvičová základová deska. V nabídce najdete také základy domu na pěnovém skle či extrudovaném polystyrenu, ale i „klasické“ plošné založení či základové pasy. Více informací najdete na www.elegohouse.cz.

Při betonáži samonosné desky fungují izolační vložky jako ztracené bednění.

Ve prospěch základových desek od CEMEXu hovoří také kvalitní beton z vlastních betonáren.

Výběr článků

Načítám