Hlavní obsah

Mikrodrink. Hit, který miluje už milion lidí.

Jaro úplně svádí k tomu, dopřát tělu nějaké odlehčení. Začít můžete u pitného režimu a budete překvapeni, jaké vám přinese malá změna velké účinky. Nové studie ukazují, že jedním z nejúčinnějších kroků ke snížení váhy je omezení slazených nápojů. Jak ochutit vodu, když vám samotná nechutná?

Foto: waterdrop®

Lahve a mikrodrinky waterdrop® pro váš zdravý a chutný pitný režim.

Článek

Jeden litr běžně prodejných sycených limonád může obsahovat až 27 kostek cukru! Pití nápoje bez cukru namísto slazených nápojů znamená výrazné snížení kalorického příjmu. Zhruba o tolik kalorií, kolik byste spálili denním během 8 kilometrů. Zhubnout tak můžete i bez cvičení.

Nápoj plný chuti a bez cukru

Pokud vám samotná voda nechutná, vyzkoušejte mikrodrinky waterdrop®. Ochutí vodu například vitamínovou bombou açaí, lahodnou chutí černého rybízu nebo neobyčejnou symfonií tónů moringy. To vše bez cukru a zbytečné chemie. Malé mikrodrinky jsou vytvořeny granulací těch nejjemnějších rostlinných a ovocných výtažků, jemně slisovaných a ekologicky šetrně zabalených. Použité nejsou žádné umělé konzervační látky pro zvýšení trvanlivosti. Vitamíny a antioxidanty v mikrodrinku jsou příjemným benefitem.

Foto: waterdrop®

Rozpuštěním kapsle ve vodě získáte 400 až 600 ml nápoje.

Zdravý pitný režim pro lepší koncentraci i pleť

Waterdrop si oblíbil už milion zákazníků, protože jim pomáhá se zdravějším pitným režimem i životním stylem. Všechny buňky v těle potřebují vodu, aby správně fungovaly. Pokud málo pijete, můžete se cítit unavení, ale také mít problém s koncentrací nebo bolestí hlavy. Odborníci říkají, že dokonce i při ztrátě hydratace o pouhá 2 % můžete zaznamenat výrazný pokles síly a motivace a zároveň zažívat zvýšený pocit únavy. Přiměřený příjem tekutin se projeví také na kvalitě pleti. Bude hebká, pružná a vláčná. Dodržování pravidelného pitného režimu usnadní lahve waterdrop®. Jsou vyrobené z borosilikátového skla a nemusíte mít tak strach, že se vám rozbije. Zároveň se díky použitému materiálu snadno udržuje a bambusové nebo kovové víčko zaručí, že se nevylije ani kapka. Společnost vám může dělat i dvouplášťová nerezová láhev, která funguje jako termoska.

Foto: waterdrop®

Dvouplášťová nerezová láhev je k dostání v různých barvách.

Méně plastu, více chuti

Výměna slazených nápojů pomůže nejen vašemu zdraví, ale také planetě. V balení 12 kapslí waterdrop® je množství recyklovatelného obalu nižší než u víčka od plastové láhve. Rostliny obsažené v kapslích se pěstují v režimu udržitelného hospodářství v rodinné firmě v Německu, nikoli na plantáži. Pro snížení ekologických dopadů se při rozvozu k zákazníkům využívají služby dopravce, který dbá na životní prostředí, a za najeté kilometry a vyprodukované CO2 vysazuje nové stromy. Kompletaci papírových krabiček zajišťují zaměstnanci v chráněné dílně v Brně.

Waterdrop už má milion spokojených zákazníků! I vy se můžete přidat k rodině dropáků a vychutnat si všechny výhody mikrodrinku. Navíc teď máte možnost nakoupit v akci k velkému výročí 1 milion za zvýhodněné ceny.

Výběr článků

Načítám