Hlavní obsah

Maxima pojišťovna – ochrana majetku pro náročné klienty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Většina z nás se v životě setkala s někým, komu se podařilo vytopit sebe nebo své sousedy, byl vykraden nebo dokonce vyhořel. Prostě občas „Stane se“. Finanční následky bývají často drastické a je nutné se na to připravit.

MAXIMA pojišťovna, a.s.

Článek

Smutnou pravdou bohužel je, že před údery matičky přírody nebo zlodějů stoprocentní ochrana neexistuje. I když se výdaje na zabezpečení a kamerové systémy neustále zvyšují, bývají různí kriminálníci čím dál tím víc otrlejší a drzejší. Roste i počet přírodních katastrof, které české domácnosti v posledních letech postihují. A to se nejedná pouze o známé povodně nebo krupobití.

Všemožným rizikům se jednoduše vyhnout nelze, je proto důležité aspoň eliminovat případné negativní finanční následky. Mnoho rodin k tomu využívá pojištění domácnosti s připojištěním odpovědnosti za způsobenou škodu. Tím pokryjí nejen škody, které jim někdo nebo něco způsobí, ale ochrání se i před důsledky nehod, které sami zapříčiní.

Za několik stokorun ročně si pojištěním koupíte „klid“. Pro náročné klienty navíc nyní MAXIMA pojišťovna nabízí slevu 20 % při online sjednání a dalších 5 % při zaplacení pojistného najednou na celý rok. Sleva je časově omezena, využijte jí proto právě teď na www.maximapojistovna.cz.

Výběr článků

Načítám