Hlavní obsah

Kvalitní plastová okna vám ročně ušetří tisíce korun

Novinky, BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto nám pomalu, ale jistě končí a nezbývá, než začít s přípravami na zimu. Pokud vás nebaví neustále udržovat teplo domova na minimálních hodnotách, nezbude vám, než učinit opravdu efektivní opatření. Podle statistik uniká okny a dveřními otvory cca 40 % tepla a chcete-li tepelné ztráty výrazně snížit, pořiďte si moderní okna.

RD Průhon Kladno

Článek

Nemalá investice do nových oken vás sice může odradit, ale z dlouhodobého hlediska jde o nejlepší možné řešení. A pokud si vyberete kvalitní plastová okna a dveře za přijatelnou cenu, investice se vrátí velmi rychle. Roční úspora se může vyšplhat až na několik tisíc korun a to už stojí za zvážení.

V současné době plastovým oknům konkurují  dřevěné a hliníkové profily. Všechny varianty mají svá pro a proti, ale hledáte-li ideální kompromis mezi cenou a kvalitou, pravděpodobně nakonec sáhnete po plastových oknech.

3 největší výhody plastových oken

  • kvalitní plastová okna perfektně izolují
  • velmi jednoduchá údržba
  • možnost individualizace (takřka libovolná barva nebo dekor imitující dřevo, volitelné profily i zasklení)

Nenechte se zviklat názory, za které může kvalita mnoha plastových oken vyrobených v průběhu 90. let. Technologie pokročily a v současné době jsou plastová okna i dveře na velmi vysoké úrovni. Tedy alespoň systémy od prověřených výrobců, kteří využívají prvotřídní komponenty (např. česká firma BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o.). Naopak se vyvarujte podezřele levných oken, které se vyrábí v Polsku. Nezapomeňte na známé moudro – nejsme tak bohatí, abychom si mohli dovolit kupovat levné věci – a zvolte kvalitu. Nekvalitní plastová okna špatně izolují, často jsou vybavena nekvalitním levným kováním a rychle ztrácí původní barvu.

Prvotřídní česká plastová okna a dveře od Bohemia Plast Group

V případě výše zmíněného českého výrobce BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o. se podobných neduhů nemusíte bát. Díky letitým zkušenostem s výrobou plastových oken a dveří a modernímu technologickému zázemí garantuje velmi dlouhou životnost výrobků, kterou posvěcuje desetiletou zárukou. Plastová okna a dveře vyrábí z německých profilů značky VEKA, které patří k absolutní špičce. V nabídce najdete několik typů profilů, ale také různé typy skel (např. bezpečnostní sklo, izolační trojsklo, sklo s protihlukovou či protisluneční úpravou).

Ve výrobním programu společnosti BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o najdete také zimní zahrady, garážová vrata, novinku samozavírací okna a příslušenství k okenním systémům. A ty, kterým plastové dveře a okna z nějakého důvodu „nesednou“, jistě potěší přítomnost hliníkových a dřevěných oken. Další informace najdete na www.bohemiaplast.cz.

Výběr článků

Načítám