Hlavní obsah

Kuchyně SMART – Levné kuchyně na míru, co nejsou jako z papíru.

Známe to všichni: snahu sehnat kvalitní výrobek za dostupnou cenu. V segmentu kuchyňského nábytku se zdá být tato otázka vyřešena. Tradiční český výrobce designových kuchyní KATALPA zahájil výrobu a prodej nové značky kuchyní – KUCHYNĚ SMART.

Kuchyně SMART

Článek

Kuchyně se vyrábějí pár set metrů od firemní prodejny, která je v pražských Holešovicích. Veškeré úkony spojené s výrobou a samotnou realizací kuchyně provádějí zaměstnanci firmy. Společnost má mnohaleté zkušenosti s realizací luxusních kuchyní. To vše jsou atributy, které dávají do vínku nové značce kuchyní – KUCHYNÍM SMART možnost stát se kvalitní značkou kuchyní za lidovou cenu.

Smart kuchyně

Dostupná jsou provedení čelních ploch, která jsou u jiných výrobců velmi nákladná. Například povrchy lakované, včetně vysokého lesku a dále dvířka s masivní dýhou. Korpusy skříněk jsou kompletovány v nábytkářském lisu, kuchyně se nedopravují k zákazníkům demontované „ po prkýnkách“, a to se pozitivně projeví na životnosti nábytku. Kompletní servis spojený s realizací kuchyně včetně montáže je samozřejmostí, 3D návrh Vám ve SMARTU provedou zdarma. V neposlední řadě jistě velice příjemně překvapí cena. Kuchyně SMART se dají koupit nyní i u smluvních distributorů v Kralupech nad Vltavou, Mělníce a Kadani.

Výběr článků

Načítám