Hlavní obsah

Kovový nábytek do škol a předškolních zařízení

Novinky, ENPRAG, s.r.o.

Firma Enprag, společnost zabývající se výrobou, prodejem a distribucí kovového nábytku, disponuje skutečně širokou nabídkou tohoto sortimentu z dílen renomovaných českých a evropských výrobců. Veškerý sortiment navíc nabízí za velmi příznivé ceny.

Kovový nábytek do škol.

Článek

Velmi oblíbeným se nábytek firmy Enprag stal samozřejmě také ve školách, předškolních zařízeních a dalších vzdělávacích nebo výchovných zařízeních. Zákazníci si zde pořídí moderní školní nábytek, který je nejen velice estetický, ale navíc splňuje všechny náročné požadavky, například na ergonomii. Děti tráví ve škole velkou spoustu času, proto je velmi důležité věnovat správnému sezení zvýšenou pozornost.

V nabídce firmy Enprag vás zaujme nejen široký výběr toho základního vybavení, jako jsou školní lavice a žákovské židle, ale neodmyslitelnou součástí každé třídy je samozřejmě i školní tabule.

V této oblasti firma představuje novou technologii týkající se tabulí interaktivních. Stávající produkty jsou často pro školy finančně náročné, velmi často je jimi ve škole vybavena jen jedna nebo několik málo tříd a žáci se zde střídají, což je organizačně složité a nejen pro děti zbytečně vyčerpávající.

Školám teď stačí zakoupit v případě omezeného rozpočtu v prvním kroku pouze bílé keramické tabule, ty mohou hned nebo postupně doplnit univerzálním ramenem, na které prostě upevní libovolný interaktivní projektor. Protože vývoj těchto projektorů jde velmi rychle dopředu, tento stavebnicový systém umožňuje jejich výměnu kdykoliv to bude doba vyžadovat. Rameno je konstrukčně řešeno pro uchycení jakéhokoli projektoru a lze ho adaptovat i na krátkou či ultrakrátkou projekční vzdálenost.

Další nespornou výhodou je snadná manipulace, v případě potřeby můžete rameno i s projektorem přestěhovat na jinou tabuli, do jiné třídy, prostě tam, kde bude tato technologie lépe využita.

Práce s takto vybavenou tabulí je velice jednoduchá, vše funguje stejně jako u klasických, ale finančně daleko náročnějších interaktivních tabulí. Více se dozvíte na stránkách firmy, v případě potřeby můžete navštívit prostornou vzorkovnou s výbornou dopravní dostupností a dostatkem parkovacích míst, kde se vás ochotně ujme některý z kvalifikovaných obchodníků.

Zde si můžete samozřejmě prohlédnout i ostatní sortiment, jako jsou nejen kovové kartotéky, spisové a šatní skříně, ale i sofistikovaný dílenský nábytek, policové regály, trezory a mnoho dalšího.

Výběr článků

Načítám