Hlavní obsah

Kde získat snadno podnikatelský úvěr bez poplatku za žádost?

Novinky, GE Capital Bank

GE Capital Bank nabízí před koncem roku akční nabídku - poplatek za žádost o podnikatelský úvěr ZDARMA! Reagujeme tím na zvýšenou poptávku podnikatelů a firem o úvěr, která každoročně před koncem roku silně roste a to především v provozním financování.

Foto: Ondřej Smolka
Článek

Nabídka, se kterou před koncem roku GE Capital Bank přichází, platí pro všechny typy úvěrů, které banka poskytuje. Úvěrová nabídka banky dokáže uspokojit různé potřeby jakkoliv velké firmy a pokud si podnikatelé a firmy zažádají o úvěr do 15.12.2004 včetně mají poplatek za žádost ZDARMA. Pro bližší informace o této nabídce a nabídce produktů slouží speciální linka 844 844 844, kde můžou podnikatelé a firmy získat kontakt na osobního bankéře nebo nejbližší obchodní místo.

Za prvních devět měsíců letošního roku zaznamenala GE Capital Bank nárůst zájmu malých a středních firem o úvěrové produkty. Objem nově poskytnutých úvěrů v tomto období dosáhl 8,968 miliardy korun a meziročně se tak zvýšil o 27 %. Celkový objem portfolia úvěrů poskytnutých malým a středním podnikům představoval k 30. září letošního roku 13,571 miliardy korun a meziročně tak vzrostl o 35 %. Ke 30. září loňského roku činil celkový objem portfolia těchto úvěrů 10,078 miliardy korun.

Na růst objemu úvěrů poskytnutých malým a středním firmám měly vliv hlavně rychlé a jednoduché standardizované úvěrové produkty jako Malá podnikatelská půjčka a Malý podnikatelský kontokorent, které umožňují získat úvěr od jednoho do tří dnů od dodání potřebné dokumentace. 

Malý podnikatelský kontokorent

Prostřednictvím Malého podnikatelského kontokorentu klienti získají úvěrový rámec až do výše 500 000 Kč. Finanční prostředky klienti čerpají podle vlastního uvážení a úroky platí pouze z čerpané částky. Banka poskytne kontokorent do dvou pracovních dnů od dodání dokumentace, stávajícím klientům do jednoho dne. GE Capital Bank nevyžaduje v případě Malého podnikatelského kontokorentu ručení hmotným majetkem. 

Malá podnikatelská půjčka

Výhodou Malé podnikatelské půjčky je nejen neúčelovost úvěru, ale i rychlost jejího vyřízení. Efektivní schvalovací proces GE Capital Bank umožňuje rozhodnout o poskytnutí úvěru do tří pracovních dnů od dodání potřebné dokumentace. Banka poskytuje Malou podnikatelskou půjčku od 300 tisíc do 5 milionů korun. Splatnost úvěru je až šest let. Úvěr je jištěn nemovitostí, jejíž odhad je nezávislými znalci zpracováván přednostně.

Dále banka nabízí provozní úvěry, které slouží k financování pohledávek, zásob a nákladů spojených s podnikatelskou činností a investiční úvěry určené především pro nákup strojů, zařízení a nemovitostí.

Více informací o akční nabídce a produktech získáte na informační lince 844 844 844, od pondělí do pátku v časech 8:00 - 20:00.

Výběr článků

Načítám