Hlavní obsah

Kde hledat nejvýhodnější hypotéku? Vítězí online srovnávače

Z aktuálního srovnání cen a podmínek hypotečních úvěrů vyplývá, že zájemci o hypotéku či její refinancování získají výhodnější podmínky prostřednictvím specializované nabídky online srovnávače cen finančních produktů Porovnej24.cz než od samotných bank.

Tip: Porovnejte si ceny hypoték v online kalkulačce

Článek

Online srovnávač cen Porovnej24.cz denně zpracovává aktuální ceny a podmínky finančních produktů. Porovnává ceny v oblastí pojištění, spoření, energií, ale i takřka kompletních bankovních služeb, a to i například v detailu měsíčních poplatků za vedení běžného účtu. A porovnává i nabídku hypoték.

„V oblastech, kde jsme v těsném kontaktu s velkými bankovními hráči na trhu, dokážeme uživatelům našich stránek sjednat mnohdy výhodnější podmínky a ceny u konkrétních finančních produktů, než které by jim byly běžně nabídnuty třeba na pobočkách samotných bank,“ říká provozovatel Porovnej24.cz Zbyněk Laisek.

Exkluzivní hypotéky

Exkluzivní nabídku online srovnávač cen Porovnej24.cz aktuálně nabízí u hypotečních úvěrů. A jak vyplývá z porovnání celkové nabídky na hypotečním trhu, jeho nabídka patří z hlediska ceny k nejvýhodnějším. Ten, kdo se rozhoduje o pořízení bytu na hypotéku či investici do koupě investičního bytu na hypotéku, může tak ušetřit měsíčně tisíce korun a statisíce korun při 30letém splácení hypotéky.

„Rozdíl mezi naší nabídkou a nejdražší nabídkou u hypotečního úvěru ve výši dvou milionů korun činí 653 400 korun při třicetileté délce splácení. Což je podle našeho názoru dost dobrý důvod k tomu, aby si člověk dříve, než se rozhodne pro sjednání hypotéky, porovnal aktuální nabídky na trhu,“ tvrdí Laisek.

Srovnání cen

Nejlevnější nabídka Porovnej24.cz při nákupu bytu za 2 500 000 korun s hypotečním úvěrem ve výši dvou miliónů korun a dobou splácení 30 let vychází na 1,99% úrok při jednoleté fixaci. Měsíční splátka v tomto případě činí 7383 korun a klient za třicet let splácení hypotéky ve výši dvou miliónů korun přeplatí 657 880 korun.

Naproti tomu u LBBW Bank, která v porovnání nabídek online srovnávače Porovnej24.cz vychází nejdráže, klient za stejný hypoteční úvěr přeplatí při úroku 3,64 % ročně hypotéku 1 311 280 korunami. Jeho měsíční splátka po dobu 30 let bude přitom činit 9198 korun.

Výhodněji vychází hypotéka prostřednictvím nabídky Porovnej24.cz i v momentě, kdy je porovnána s nabídkou dalších nejsilnějších hráčů na tuzemském bankovním trhu.

Najděte si nejvýhodnější hypotéku porovnáním nabídek online.

Výběr článků

Načítám