Hlavní obsah

Kam byste si zaletěli jako miliardáři?

Komerční článekSazka

Eurovíkendy jsou hitem posledních let. Letní měsíce jsou nejoblíbenější měsíce, kdy tisíce Čechů vyrážejí letecky do Paříže, Londýna, Říma nebo Barcelony. Díky Eurojackpotu letos můžete takový víkend zažít v miliardářském stylu.

Foto: Sazka

Zažijte víkend jako miliardáři

Článek

Loterie Eurojackpot přináší doplňkovou hru Miliardářský víkend, v rámci které 7 sázejících vyhraje prodloužený víkend s privátním letadlem, kterým může vyrazit do kterékoli evropské destinace. Tato hra je určena pouze pro sázející v ČR, kteří si vsadí plný tiket Eurojackpotu v hodnotě 400 Kč. Losuje se vždy v pátek 3. května, 7. června, 30. srpna a 29. listopadu 2019. Celkem je tedy ve hře 4x 7 poukazů na Miliardářský víkend v hodnotě 500.000 Kč.

Foto: Sazka

Kam byste si zaletěli jako miliardáři?

Služby spojené s Miliardářským víkendem zajišťuje PRIVILEQ, člen cestovní skupiny FISCHER zaměřený na exkluzivní dovolené pro nejnáročnější skupinu klientů. Zde si výherce domluví termín, konkrétní evropskou destinaci a další podmínky čerpání výhry (ubytování, stravování, doprovodný program). Limitem je pouze 500.000 Kč.

Stačí vsadit pouze plný tiket už tento pátek 30. 8.

Věcnou výhru Miliardářský víkend mohou vyhrát pouze sázející v ČR s plným tiketem Eurojackpotu. Nemusí nic vyplňovat, losují se sériová čísla tiketu, resp. čísla online sázky v případě vsazení na internetu. Výhry se losují pouze z aktuálně vsazených tiketů, takže už tento pátek 30. srpna zaručeně 7 českých sázejících Eurojackpotu vyhraje tento mimořádný zážitek.

Foto: Sazka

Zažijte víkend jako miliardáři

Pokud by výherce nebyl přítelem létání, může Sazku požádat o finanční ekvivalent výhry, tj. 500.000 Kč

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+

Výběr článků

Načítám