Hlavní obsah

Jistota bezstarostného návratu domů - bezpečnostní dveře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stalo se Vám, Vašim blízkým nebo známým, že jste přišli domů a zjistili jste, že jste měli na návštěvě nezvaného hosta? Víte jaký to je pocit, když se někdo cizí pohybuje po Vašem domově a sahá na Vaše věci? Pokud tam tedy nějaké zůstanou...

ADLO - bezpečnostní dveře

Článek

Ti kteří to již zažili vědí jaké to je počítat finanční ztráty. A nejen to. Každý máme věci, které pro nás mají osobní význam, který nelze nahradit žádnými penězi... Myslíte si, že když jste doma, zloděje nemůžete potkat? Přibývá případů, kdy zlodějova drzost nezná hranice a vytipovaný byt či dům navštíví i když jsou majitelé doma a třeba klidně spí. Chcete poznat pocit bezpečí?

ADLO Vám nabízí pomoc, díky které předejdete těmto nechtěným zkušenostem. Chraňte Vaše poklady bezpečnostními dveřmi ADLO. Dveře zaměří, vyrobí na míru a nainstalují přímo pro Vás, dle Vašich potřeb a představ.

Zvolte si řadu bezpečnostních dveří a bezpečnostní třídu:

·     Řada Economy - bezpečnostní dveře do bytu splňující všechny EU normy a certifikáty odolnosti proti vloupání v bezpečnostních třídách 1, 2 , 3 a to za velmi přijatelné ceny.

·     Řada Elite - bezpečnostní dveře odolávající podstatně širšímu spektru způsobů napadení než vyžadují všechny EU normy a certifikáty bezpečnosti.

Konstrukce dveří, která využívá více než 20-ti leté zkušenosti se způsoby násilného překonání dveří. Možnost volby bezpečnostní třídy 2, 3, 4 a dokonce i 5.

V obou řadách mají dveře základní protipožární úpravu v ceně.

ADLO - bezpečnostní dveře

Dále si můžete zvolit:

·       zvukovou odolnost 

·       rozměry dveří

·       zárubeň

Většinu volitelných prvků lze navzájem kombinovat, takže vzniká nepřekonatelné množství variací a druhů bezpečnostních dveří ADLO, přesně podle vašich potřeb.

Výběr článků

Načítám