Hlavní obsah

Je vám horko? Klimatizace není potřeba! My máme řešení pro všechny!

Novinky, LOMAX & Co s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte doma tropy? Kdo o to stojí, když není možnost zchladit se v moři. Vyměníme vám vaše tropy v bytě za příjemné klima a to bez klimatizace.

předokenní rolety zajistí příjemné klima

Článek

Proč dávat peníze za elektřinu potřebnou pro klimatizaci, nebo za topení v zimě, když za ně můžete jet na dovolenou a přitom mít příjemné klima vašeho domova za přijatelnou cenu, díky novým technologiím?

Princip fungování klimatu v místnosti

Předokenní rolety zabrání vstupu tepla do místnosti. Odrážejí paprsky ještě před tím, než se dostanou k oknům a dalším proskleným plochám. Kvalitní předokenní roleta takto dokáže odklonit až devadesát procent tepla, které by se jinak do místnosti dostalo. Díky tomu v místnostech zůstávají příjemné teploty po celý den. Tyto rolety jsou cenově dostupné a v rozměrech pro každé okno.

design a praktičnost se nemusí vylučovat

Výhodou je nejen příjemné klima

Předokenní rolety poskytují nejen příjemné klima, ale i soukromí, chrání okna před povětrnostními vlivy jako je bouřka, krupobití. Jednou z  předností je i snížení hlučnosti a to až o 16dB. V zimě navíc ušetříte za teplo. Právě proto jsou rychlým řešením a návratnou investicí, každého bytu nebo domu.

design a praktičnost se nemusí vylučovat

Chrání před sluncem ale i zloději

Rolety, díky svému pevnému usazení, působí nejen jako stínící prvek, ale také přispívají k vyšší bezpečnosti. Navíc můžete naprogramovat jejich automatické ovládání a tím vytvořit dojem, že v domě nebo bytě stále někdo je.

Montáž je možná jak na hotový dům či byt, tak i zabudováním pod omítku. Předokenních rolet existuje několik typů a v nabídce je také široká paleta barev, díky čemuž sladíte barvu rolet, žaluzií i omítky. Firma Lomax poskytuje záruku na předokenní rolety 5 let.

design a praktičnost se nemusí vylučovat

Předokenní žaluzie

Předokenní rolety nejsou jedinou variantou, jak doma dosáhnout příjemného klimatu. Ke stejnému účelu můžete využít předokenní žaluzie. Jejich předností je jednoduché ovládání a to mechanické nebo elektropohonem, místně i centrálně. Za pomocí naklápění lamel lze nastavit zastínění dle vašich  individuálních potřeb.

Díky modernímu vzhledu jsou venkovní žaluzie nesporně také designovou záležitostí, které nechybí špičková kvalita, zajištěna perfektním zpracováním.

design a praktičnost se nemusí vylučovat

Vyzkoušejte předokenní rolety nebo žaluzie LOMAX. Stačí oslovit některého z autorizovaných prodejců, jejichž mapu i veškeré kontakty najdete na webových stránkách www.lomax.cz.

Výběr článků

Načítám