Hlavní obsah

Jak získat správnou energii pro své bydlení?

Novinky, RWE Transgas, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Elektrická energie je pro náš domov velmi důležitá. Vytváří domácí pohodu a dává smysl veškeré naší drahé elektronice. V dnešní době už si život bez ní nedovedeme představit. Jak ale získat tu nejlepší energii pro svůj domov?

Jak získat správnou energii pro své bydlení?

Článek

Řeč tentokrát nebude o feng-shui, ale o věci ryze praktické. I když uvidíte, že mít elektřinu od správného dodavatele vám může k duševní rovnováze také přispět. Správný dodavatel totiž umí být nejen spolehlivý, ale přinese i spoustu výhod navíc.

Příkladem takového dodavatele je určitě RWE. V poslední době jsme mohli slyšet o celé řadě výhod, které přináší. Co vše tedy nabízí?

V první řadě je to levnější silová elektřina, a to o celých deset procent oproti tradičnímu dodavateli ve vašem regionu.  Takže s RWE rozhodně ušetříte.

Umí ovšem i mnohem víc, jako například držet ceny na uzdě až do konce roku 2013. Tato výhoda se jmenuje Garance nezvýšení cen a poskytuje jistotu, že cena silové elektřiny se v tomto období nezmění.

Další výhoda se vrací k tématu, u kterého jsme začínali, a sice k duševní rovnováze. Pokud totiž přejdete s elektřinou k RWE, postará se i o vaši pohodu. Jejich dalším příjemným bonusem je vstupenka do aquaparku v Čestlicích, kde si i s rodinou můžete užít koupání úplně zdarma.

Pověstnou třešničkou na dortu výhod RWE je i soutěž u příležitosti deseti let působení RWE na českém trhu. Deset nových zákazníků tak získá elektřinu až na deset let zcela zdarma. Pouhá představa, že vám vše doma funguje deset let zdarma, je velkým lákadlem a v historii nemá obdoby.

Závěr je tedy jasný. Pokud se nespokojíte s obyčejnými službami a chcete dodavatele, který vás zahrne mnoha výhodami, přejděte k RWE. Stačí kdykoliv zavolat zdarma na 800 331 331 nebo navštívit nejbližší zákaznické centrum. Více informací najdete na www.rwe.cz.

RWE - podzimní slevy

Výběr článků

Načítám