Hlavní obsah

Investovat do podílových fondů lze nově i přes mobil

Možnosti obsluhy účtu přes chytré telefony se dále rozšiřují. V aplikaci Mobilní eKonto, která je považována za nejlepší na českém trhu, nově Raiffeisenbank ako jedna z prvních umožňuje i aktivní správu investic – nákupy fondů či náhled portfolia.

Vladimír Kreidl- člen představenstva Raiffeisenbank

Článek

Raiffeisenbank spouští novou verzi Mobilního eKonta. Hlavní novinkou je možnost nákupu, prodeje a správy podílových fondů přes chytrý telefon nebo tablet. „Klienti jsou při využívání banky v chytrém telefonu či tabletu stále aktivnější a investice byly jednou z posledních oblastí, která v těchto zařízeních dosud chyběla. Přidáním investičních možností tak majitelé Mobilního eKonta využijí prakticky stejné funkčnosti jako v internetovém bankovnictví,” uvedl člen představenstva Raiffeisenbank Vladimír Kreidl.

Mobilní eKonto, které bylo vyhlášeno nejlepší finanční aplikací v České republice (soutěž Aplikace roku), tak klientům nově nabízí seznam nakoupených podílových fondů i graf vývoje portfolia včetně aktuálního zhodnocení. „Aplikace umožní také jednoduše nakoupit kterýkoli z aktuálně nabízených podílových fondů, a to jak formou jednorázové, tak i pravidelné investice,” dodává Vladimír Kreidl.

Veškeré novinky mohou klienti využívat v obou hlavních účtech banky – výkonném eKontu KOMPLET a novém eKontu SMART.

Výběr článků

Načítám