Hlavní obsah

I doma se můžete cítit jako v kině. Pusťte si exkluzivně film Prvok, Šampón, Tečka a Karel

Novinky, O2 Czech Republic a.s.

Nejočekávanější český film roku 2021 zamířil z kin rovnou k vám. Komedie Prvok, Šampón, Tečka a Karel je od 28. listopadu dostupná v O2 Videotéce, která film exkluzivně nabízí. Spisovatel a režisér Patrik Hartl přivedl svou knihu k životu a snímek osázel hereckými hvězdami. Komedie je nabitá neotřelým humorem a dokáže zahnat nudu tmavých večerů.

Foto: Bontonfilm

Čtyři hlavní postavy filmu ztvárnili Martin Hofmann, David Švehlík, Hynek Čermák a Martin Pechlát

Článek

Ještě před chvílí vyprodávala nejnovější „hartlovina“ velké kinosály a už od konce listopadu ji můžete exkluzivně vidět v O2 Videotéce. Kupte si oblíbený popcorn a pusťte si prémiový film. Protože i doma si můžete připadat jako v kině.

Film se může pyšnit nejen skvělými recenzemi, ale i hvězdným obsazením. Čtyři hlavní postavy, jejichž přezdívky daly vzniknout názvu filmu i knižní předloze, fenomenálně hrají Martin Hofmann, David Švehlík, Hynek Čermák a Martin Pechlát.

Kdo splní úkol, není sráč… 

Čtyřicítka na krku a mladistvé ideály i sny se rozplynuly v průběhu let. Nic ale ještě není ztracené! Snímek Prvok, Šampón, Tečka a Karel netradičním způsobem představuje téma krize středního věku, ale pozor! Připravte si kapesníky, protože taková dávka ironie, humoru i absurdních scén, které dokázal Hartl vměstnat do necelých dvou hodin, mohou dohnat k slzám smíchu.

Čtyři kamarádi si chtě nechtě musí přiznat, že nežijí tak, jak si kdysi představovali. A jak jinak se postavit osobní krizi než provokativní hrou, kvůli které musí plnit někdy praštěné i nebezpečné úkoly? Čtyřicátníci Prvok, Šampon, Tečka a Karel se pokouší najít ztracenou odvahu a zkrátka vyvést nějakou pořádnou klukovinu jako za mlada. Dokážou si navzájem i sami sobě, že jsou stále opravdoví chlapi? Protože kdo splní úkol, není sráč.

Výkvět českých herců v jednom filmu  

Film Prvok, Šampon, Tečka a Karel vstoupil do kin 29. července a během necelých sedmi týdnů promítání od své premiéry vidělo snímek více než půl milionu nadšených diváků. Kromě vtipných dialogů a břitkých scén, milého námětu a skvělé zápletky se můžou sledující těšit na neuvěřitelné obsazení. Hartlovi se podařilo do snímku přivést opravdu dlouhou řadu českých hereckých legend, které ztvárnily i ty nejmenší role.

Jiří Langmajer, Daniela Kolářová, Jiří Mádl, Barbora Poláková, Petra Hřebíčková, Patricie Pagáčová, Sharlota nebo Shopaholic Nicol. To je jen zkrácený seznam jmen, který doprovází hlavní hereckou čtveřici. Film Prvok, Šampón, Tečka a Karel tak figuruje jako český chodník slávy, všechny osobnosti naší scény na jednom místě!

A kde konkrétně? Prvok, Šampon, Tečka a Karel je již nyní exkluzivně v nabídce O2 Videotéky. Snímek si můžete půjčit za 159 korun na dva dny a vidět ho kolikrát jen chcete. Pusťte si českou komedii z pohodlí vašeho domova přímo v O2 TV nebo na adrese o2tv.cz a nechte se strhnout nejnovější „hartlovinou“.

Výběr článků

Načítám