Hlavní obsah

Hypotéku nemusíte přeplatit, když má garantovanou sazbu a minimální poplatky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S hypotékou od Wüstenrotu lze financovat stavbu domu či bytu, rekonstrukci, koupi starší nemovitosti, družstevního bytu, stavebního pozemku či vyplatit spoluvlastníky i splatit nevýhodný úvěr. Úrokové sazby jsou nyní nejnižší za posledních několik let.

Článek

U standardní Hypotéky Wüstenrot na bydlení banka garantuje pětiletou úrokovou sazbu 4,16 % p. a. Při kratší době fixace jsou úrokové sazby ještě nižší. Hypotéku na cokoliv, tzv. americkou hypotéku, lze v kombinaci s hypotékou na bydlení využít až do 85 % hodnoty zastavené nemovitosti.

Potřebujete peníze na nové vybavení? Vezměte si Hypotéku na domácnost. Zatížení oběma úvěry nesmí přesáhnout 90 % hodnoty zastavené nemovitosti. Díky delší době splatnosti a nižším úrokovým sazbám to vyjde levněji než klasický spotřebitelský úvěr.

Wüstenrot vám zdarma vyřídí hypotéku na bydlení s pětiletou fixací úrokové sazby až do 85 % hodnoty zástavy. Na poplatku ušetříte až 25 000 korun. Nízký poplatek zaplatíte za Hypotéku na domácnost, Hypotéku na cokoliv či Hypotéku na pronájem.

Splácíte nevýhodné úvěry? Speciální hypotéku REFIN na refinancování stávajících úvěrů získáte až do výše 85 % zástavní hodnoty už za 3,59 % p.a. Již předem máte garantovánu sazbu 3,99 % p.a.

Ve Wüstenrotu vás tedy „neoškubou“.

Více zde.

Výběr článků

Načítám