Hlavní obsah

Huawei Watch GT 3 Pro lákají na neotřelý vzhled

Novinky, Huawei Technologies s.r.o.

Huawei Watch GT 3 Pro mohou být i módním doplňkem. Na první pohled zaujmou luxusním designem a zpracováním. Pánská verze je z titanu a dámská z keramiky. Samozřejmostí je i nepřeberný počet ciferníků, díky kterému můžete přizpůsobit vzhled hodinek vašemu osobnímu stylu.

Foto: Huawei Technologies s.r.o.

Huawei Watch GT 3 Pro

Článek

Huawei Watch GT 3 Pro jsou dostupné hned ve dvou verzích v keramické verzi (43 mm) a titanové verzi (46 mm). Keramická edice se svým zdobným provedením si jistě získá oblibu u žen, muže naopak osloví spíše edice titanová, která se pyšní větší velikostí displeje a celkově robustnějším vzhledem.

Chytré hodinky v titanovém provedení okouzlí titanovým pouzdrem a povrchovou úpravou. Keramická edice naopak pracuje s kombinací čistoty keramiky a třpytivých zlatých a stříbrných kovových ornamentů.

Přizpůsobte si své chytré hodinky

Watch GT 3 Pro jsou v prodeji s různými variantami řemínků. K hodinkám z titanové si můžete vybrat varianty řemínků pro nejrůznější účely. Sportovní fluoroelastomerový řemínek je bytelný, vodotěsný a odolný vůči potu. Pro formálnější akce zvolte kožený či titanový řemínek. U keramických hodinek si můžete řemínek vyměnit za kožený.

Jedny hodinky, tisíce variant ciferníků 

Stejně jako si můžete změnit tapetu svého smartphonu, můžete si u chytrých hodinek zvolit design ciferníku. Své Huawei Watch GT 3 Pro si vždy přizpůsobíte tak, aby vám nejlépe sloužily právě v tom, co zrovna děláte.

Krásným prvkem u keramické edice hodinek Watch GT 3 Pro je exkluzivně navržený květinový ciferník s dynamickými efekty. V průběhu celého dne můžete sledovat, jak se květ na displeji proměňuje – přes den rozkvétá a k večeru se uzavírá.

Foto: Huawei Technologies s.r.o.

Huawei Watch GT 3 Pro

Foto: Huawei Technologies s.r.o.

Huawei Watch GT 3 Pro

Není vzor květin zrovna pro vás? V nabídce naleznete celou škálu různých stylů, od těch minimalistických, přes pestrobarevné až po ryze sportovní.

Monitorujte své zdraví

Každý z nás má jiný životní styl, a tudíž i jiné zdravotní potřeby. Různí uživatelé sledují různé aspekty svého zdraví. Watch GT 3 Pro jsou vybaveny řadou profesionálních funkcí a systém Huawei TruSeenTM 5.0+ zaručuje maximální přesnost při sledování hodnot, jako je srdeční tep, úroveň stresu či hladina kyslíku v krvi.

Navíc si můžete vybrat z více než 100 cvičebních režimů! S novými sportovními režimy, jako je potápění, si budete moci vyzkoušet nové aktivity bez omezení.

Získejte i vy své Huawei Watch GT 3 Pro a skvělé dárky k tomu

Huawei Watch GT 3 Pro 46 mm jsou v prodeji za cenu od 9 490 Kč a až do 19. 6. je získáte společně s dárkem v podobě hodinek Watch GT 2 o velikosti 46 mm.

Huawei Watch GT 3 Pro 43 mm můžete pořídit za cenu od 10 990 Kč společně s dárkem v podobě bezdrátových sluchátek Huawei FreeBuds Lipstick až do 19. 6.

Všechny verze hodinek je možné získat na e-shopu Huawei.

Výběr článků

Načítám