Hlavní obsah

Hravé dětské oblečení pomůže podpořit kreativitu i sebevyjádření dětí

Novinky, adidas x LEGO DOTS

Výrobce nejoblíbenějších stavebnic pro děti i dospělé, společnost LEGO Group, a ikona v odvětví sportovního oblečení, značka adidas, představují další společnou kolekci oblečení, která hýří barvami a hravým designem inspirovaným kreativní řadou LEGO® DOTS. Společná kolekce zdůrazňuje osobitost a vlastní styl a děti díky ní vstoupí do jara stylově.

Foto: adidas x LEGO DOTS

Ilustrační fotografie

Článek

Kolekce adidas x LEGO DOTS oslavuje dětskou kreativitu a umožní dětem pomocí pestrobarevných vzorů vyjádřit svou osobnost, vytvořit si vlastí styl a ukázat světu, kdo jsou. Hravý design podněcuje představivost a vysílá dětem jednoduchou zprávu, že svět patří jim, mohou jej vytvořit tak barvitý, jak si přejí, a pravidla určují právě ony.

Foto: adidas x LEGO DOTS

Ilustrační fotografie

Kolekce adidas x LEGO DOTS vychází z oblíbené řady všech malých kreativců LEGO DOTS, která představuje barevný svět plný kreativity a zábavy. Náramky a doplňky do pokoje si děti samy navrhnou, ozdobí podle svých představ, přestaví pokaždé, když chtějí, a tak stále dokola. Sady LEGO DOTS nejsou omezeny žádnými pravidly a stejně jako kolekce adidas x LEGO DOTS podporují děti v kreativním a aktivním vyjádření sebe sama.

Foto: adidas x LEGO DOTS

Ilustrační fotografie

Kolekce adidas x LEGO DOTS obsahuje řadu pro děti i mladistvé a najdete v ní vše pro jaro plné pohybu a kreativní zábavy od ponožek po stylovou větrovku. Kolekce je k dostání na www.adidas.com/LEGO

Foto: adidas x LEGO DOTS

Ilustrační fotografie

Výběr článků

Načítám