Hlavní obsah

Geniální inovace a trvale krásné glazury? To je prostě střecha Tondach

Novinky, Wienerberger s.r.o.

Inovativní tepelně izolační systém iRoof si od svého uvedení na trh získal celou řadu příznivců mezi investory, kteří upřednostňují jeho jednoduché, a přitom vysoce funkční systémové řešení. A jak si dokáže střecha udržet trvalou krásu? I to se dozvíte v našem článku!

Foto: Wienerberger s.r.o.

Článek

Systém iRoof je ideální pro nízkoenergetické domy a domy s téměř nulovou spotřebou energie.

Hned prvním neoddiskutovatelným benefitem tepelné izolace iRoof je splnění podmínek směrnice 2010/31/EU, platné od 1. ledna 2020. Ta jasně stanoví, že je nutné, aby každá stavba byla zpracována jako tzv. budova s téměř nulovou spotřebou energie (NZEB). Vzhledem k tomu, že firma Wienerberger už s předstihem přišla s konceptem zdravého cihlového domu e4, mohla si důkladně předem otestovat jednotlivé prvky jako právě iRoof přímo na stavbě, která naplňuje všechny představy o zdravém domě budoucnosti a splňuje kategorii dům s téměř nulovou spotřebou energie (NZEB).

iRoof se hodí i na rekonstrukce

Tepelně izolační systém iRoof využijete nejen pro novostavby, ale i pro vaše rekonstrukce. Lze ho rozdělit do tří základních kategorií:

Tepelně izolační systém iRoof využijete nejen pro novostavby, ale i pro vaše rekonstrukce. Lze ho rozdělit do tří základních kategorií: ●    iRoof Top – určen pro novostavby i rekonstrukce

Tepelně izolační systém iRoof využijete nejen pro novostavby, ale i pro vaše rekonstrukce. Lze ho rozdělit do tří základních kategorií: ●    iRoof Top – určen pro novostavby i rekonstrukce ●    iRoof Uni – určen pro novostavby i rekonstrukce

●    iRoof Renova – doporučen v případech, kdy nelze zvedat výšku střechy

Foto: Wienerberger s.r.o.

Rychlá a jednoduchá montáž minimalizuje montážní chyby v konstrukci

S ohledem na různé nároky dále systém iRoof zahrnuje tři typy izolačních desek:

S ohledem na různé nároky dále systém iRoof zahrnuje tři typy izolačních desek: ●    Tondach Thermo Classic

S ohledem na různé nároky dále systém iRoof zahrnuje tři typy izolačních desek: ●    Tondach Thermo Classic ●    Tondach Thermo Comfort

●    Tondach Thermo Classic Alu

Všechny tři nabízené kategorie desek jsou z izolačního materiálu PIR (polyisokyanurát), s tloušťkami od 80 do 220 mm. Tvarově stálé desky jsou oboustranně opatřeny buď difúzně otevřeným rounem, nebo hliníkovou fólií. K dispozici všem stavebníkům je také varianta s difúzní fólií DHV 3 se samolepicími okraj, díky které rychle vytvoříte dokonalou hydroizolační vrstvu.

Systémové řešení střechy Tondach snoubí funkčnost s krásou

Střešní systém Tondach je neustále inovován – nejen díky vývoji nových technologií v oblasti doplňků a celých systémových řešeních, ale stejně tak díky stále zdokonalovanému procesu výroby samotných pálených tašek. Jednou z posledních inovací je taška Brněnka 14. Tuto oblíbenou tašku tak mohou stavitelé objednávat nejen v barevných engobách, ale také v žádané glazuře Amadeus (červená a černá), které propůjčují tašce a střeše krásný vzhled, ale mají především vysoce funkční efekt. Povrchová úprava glazura tašku zušlechťuje a zajišťuje její stálobarevnost a bezúdržbovost.

Foto: Wienerberger s.r.o.

Krása, barevnost a funkčnost střechy se po dlouhá léta užívání nemění.

Sečteno a podrženo: Tondach je zárukou trvalé hodnoty

Když se rozhodnete pro střešní systém Tondach, získáte jistotu, že všechny součásti střešního systému, spolu budou vždy kompatibilní, od pokládky střechy až po veškeré doplňky a příslušenství, a to v nejvyšší kvalitě a s dlouholetou 33 letou zárukou. Navíc střecha i po letech bude vypadat stále jako nová.

Pokud si chcete nechat zkusit spočítat novou střechu Tondach, nebo se jen inspirovat, navštivte tondach.cz.

Zaujal-li vás izolační systém střechy a máte zájem o vypracování bezplatného předběžného návrhu a cenové nabídky, stačí vyplnit formulář ZDE.

Více informací o produktech a konceptu e4 naleznete na stránkách Wienerberger.cz.

Výběr článků

Načítám