Hlavní obsah

Geniální inovace a trvale krásné glazury? To je prostě střecha Tondach

Novinky, Wienerberger s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Inovativní tepelně izolační systém iRoof si od svého uvedení na trh získal celou řadu příznivců mezi investory, kteří upřednostňují jeho jednoduché, a přitom vysoce funkční systémové řešení. A jak si dokáže střecha udržet trvalou krásu? I to se dozvíte v našem článku!

Foto: Wienerberger s.r.o.

Článek

Systém iRoof je ideální pro nízkoenergetické domy a domy s téměř nulovou spotřebou energie.

Hned prvním neoddiskutovatelným benefitem tepelné izolace iRoof je splnění podmínek směrnice 2010/31/EU, platné od 1. ledna 2020. Ta jasně stanoví, že je nutné, aby každá stavba byla zpracována jako tzv. budova s téměř nulovou spotřebou energie (NZEB). Vzhledem k tomu, že firma Wienerberger už s předstihem přišla s konceptem zdravého cihlového domu e4, mohla si důkladně předem otestovat jednotlivé prvky jako právě iRoof přímo na stavbě, která naplňuje všechny představy o zdravém domě budoucnosti a splňuje kategorii dům s téměř nulovou spotřebou energie (NZEB).

iRoof se hodí i na rekonstrukce

Tepelně izolační systém iRoof využijete nejen pro novostavby, ale i pro vaše rekonstrukce. Lze ho rozdělit do tří základních kategorií:

Tepelně izolační systém iRoof využijete nejen pro novostavby, ale i pro vaše rekonstrukce. Lze ho rozdělit do tří základních kategorií: ●    iRoof Top – určen pro novostavby i rekonstrukce

Tepelně izolační systém iRoof využijete nejen pro novostavby, ale i pro vaše rekonstrukce. Lze ho rozdělit do tří základních kategorií: ●    iRoof Top – určen pro novostavby i rekonstrukce ●    iRoof Uni – určen pro novostavby i rekonstrukce

●    iRoof Renova – doporučen v případech, kdy nelze zvedat výšku střechy

Foto: Wienerberger s.r.o.

Rychlá a jednoduchá montáž minimalizuje montážní chyby v konstrukci

S ohledem na různé nároky dále systém iRoof zahrnuje tři typy izolačních desek:

S ohledem na různé nároky dále systém iRoof zahrnuje tři typy izolačních desek: ●    Tondach Thermo Classic

S ohledem na různé nároky dále systém iRoof zahrnuje tři typy izolačních desek: ●    Tondach Thermo Classic ●    Tondach Thermo Comfort

●    Tondach Thermo Classic Alu

Všechny tři nabízené kategorie desek jsou z izolačního materiálu PIR (polyisokyanurát), s tloušťkami od 80 do 220 mm. Tvarově stálé desky jsou oboustranně opatřeny buď difúzně otevřeným rounem, nebo hliníkovou fólií. K dispozici všem stavebníkům je také varianta s difúzní fólií DHV 3 se samolepicími okraj, díky které rychle vytvoříte dokonalou hydroizolační vrstvu.

Systémové řešení střechy Tondach snoubí funkčnost s krásou

Střešní systém Tondach je neustále inovován – nejen díky vývoji nových technologií v oblasti doplňků a celých systémových řešeních, ale stejně tak díky stále zdokonalovanému procesu výroby samotných pálených tašek. Jednou z posledních inovací je taška Brněnka 14. Tuto oblíbenou tašku tak mohou stavitelé objednávat nejen v barevných engobách, ale také v žádané glazuře Amadeus (červená a černá), které propůjčují tašce a střeše krásný vzhled, ale mají především vysoce funkční efekt. Povrchová úprava glazura tašku zušlechťuje a zajišťuje její stálobarevnost a bezúdržbovost.

Foto: Wienerberger s.r.o.

Krása, barevnost a funkčnost střechy se po dlouhá léta užívání nemění.

Sečteno a podrženo: Tondach je zárukou trvalé hodnoty

Když se rozhodnete pro střešní systém Tondach, získáte jistotu, že všechny součásti střešního systému, spolu budou vždy kompatibilní, od pokládky střechy až po veškeré doplňky a příslušenství, a to v nejvyšší kvalitě a s dlouholetou 33 letou zárukou. Navíc střecha i po letech bude vypadat stále jako nová.

Pokud si chcete nechat zkusit spočítat novou střechu Tondach, nebo se jen inspirovat, navštivte tondach.cz.

Zaujal-li vás izolační systém střechy a máte zájem o vypracování bezplatného předběžného návrhu a cenové nabídky, stačí vyplnit formulář ZDE.

Více informací o produktech a konceptu e4 naleznete na stránkách Wienerberger.cz.

Výběr článků

Načítám