Hlavní obsah

Exkluzivní francouzská vína se před Vánocemi vrací do prodejen Lidl

Novinky, Lidl Česká republika v.o.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Speciální nabídka z vyhlášených francouzských vinic odstartuje v prodejnách Lidl již popáté a zákazníkům nabídne více než pět desítek vín, která se na českém trhu neobjevují často. Nabídkou opět provede milovník vín, herec Marek Vašut.

Lidl Česká republika v.o.s.

Článek

Nabídka exkluzivních francouzských vín se představí v prodejnách Lidl od čtvrtka 5. prosince. Bohatý sortiment bude zahrnovat především červená vína z oblasti Bordeaux a bílá vína z Alsaska. V široké nabídce se objeví také dárkové balení tří lahví v dřevěném reprezentativním boxu, které je skvělým  tipem na vánoční dárek.

Kvalitu vín oceňuje také sommeliér Jakub Král, který se společností Lidl spolupracuje od začátku a pomáhá vína hodnotit. „Společnost Lidl přinesla na trh vína, ke kterým by se běžný konzument možná nikdy nedostal. Cenová relace je podle mě více než férová. K mému překvapení si chodí do Lidlu vína koupit spousta mých známých, často odborníků na víno, a byli více než spokojeni,“ uvádí Jakub Král.

„Společnost Lidl se již několik let profiluje pravidelnými tematickými týdny z mezinárodních kuchyní a Týden francouzských vín tento směr skvěle doplnil. Zákazníci si naši nabídku francouzských vín velmi oblíbili a my ji stále rozšiřujeme. Rozhodli jsme se ji zopakovat opětovně právě před vánočními svátky, protože co jiného pomůže zpříjemnit sváteční chvíle než kvalitní víno,“ uvedla Jitka Vrbová, tisková mluvčí společnosti Lidl.

Francouzská vína mají u zákazníků velký ohlas. Kompletní přehled aktuální nabídky s podrobným popisem jednotlivých druhů vín získají zákazníci z tištěného průvodce, který je k dispozici na prodejnách, nebo online na webových stránkách.

Více informací na www.lidl.cz.

Výběr článků

Načítám