Hlavní obsah

ELEXIM představil na Amperu kompletní portfolio nabíjecích stanic

Novinky, ELEXIM, a. s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost může nabídnout jako jedna z mála nabíjecí stanice pro elektromobily do domácností, ale také firmám a na veřejná místa. Dokáže také zpracovat projekt na míru, včetně instalace, servisu či poradenství.

Foto: elexim.net

Stánek společnosti Elexim na Amper Motion 2019

Článek

Společnost ELEXIM, a.s.na Amperu představila svou Divizi eMobility a ukázala nejenom modulární rychlonabíjecí stanici Raption 50, která je navržena k instalaci na veřejně přístupná místa – například nákupní centra, letiště, odpočívadla. Svou funkci staví na modulární standardizované elektronice, která umožňuje velmi vysokou dobu provozuschopnosti (čímž redukuje náklady vyplývající z nefunkčnosti stanice) a v případě selhání napájecího modulu, je stanice schopná nabíjet pomocí ostatních modulů. Sofistikovaný a štíhlý design předurčuje Raption 50 k použití jak pro nejstylovější městské oblasti, tak i pro industriální.

Foto: elexim.net

Nabíjecí stanice Post Evolve Smart

ELEXIM na českém, ale i na slovenském trhu zastupuje divizi eMobility rostoucí španělské společnosti Circontrol a v současné době je jako jedna z mála firem schopna poskytnout komplexní služby, jak fyzickým osobám s výběrem vhodné nabíjecí stanice do domácnosti, tak firmám, nebo na veřejná místa.  Nabízí tzv. all–in-one řešení, což znamená, že dokáže zpracovat nabídku, projekt na míru, zajistí instalaci, servis, poradenství a podporu – například online monitoring.

Foto: elexim.net

Připojení stanice Post Evolve Smart k automobilu

„Zakládáme si na tom, že spolupracujeme se společností  Circontrol, profesionálním dodavatelem ze Španělska, který nás velmi potěšil tím, že nás na veletrh přijel podpořit. Prodeje Circontrolu se z 90ti procent zaměřují na mezinárodní trhy v 52 zemích světa, spravují více než 400 000 parkovacích a 30 000 nabíjecích míst, což je obrovské množství a díky tomu, že máme sehraný, spolehlivý tým a stabilní zázemí, je našim jasným cílem rozvíjet další obchodní sítě tak, abychom byli silným dodavatelem nejenom na českém trhu,“  uvedl Radomír Muška, ředitel divize.

Tiskové oddělení ELEXIM, a.s.

Foto: elexim.net

Stanice Raption 50 na veletrhu Amper

Výběr článků

Načítám