Hlavní obsah

Elektromobilní událost, kterou byste si neměli nechat ujít

Komerční článekmala-elektromobilita.cz

Blíží se jedna z velkých akcí závěru tohoto roku. Rozhodně je to událost, kterou si nemůžete nechat ujít. Jestliže se zajímáte o elektromobilitu a efektivní využívání elektrické energie, budujete chytrou domácnost, která Vám ušetří peníze, nebo dokonce energeticky úspornou firmu - Konference o tajemství elektromobility je pro Vás ta správná volba.

Foto: mala-elektromobilita.cz

Očekáváme, že na sraz přijede více než 70 elektromobilů.

Článek

Bateriová úložiště, fotovoltaické systémy, dotační možnosti, elektromobily - bude se probírat vše, co do elektromobility patří, například i těžba Bitcoinů. Vždyť není lepší z jedné kilowatthodiny vytěžit vitruální měnu v hodnotě patnácti korun, než tu samou kilowatthodinu prodat za 0,50 Kč distributorovi elektrické energie? Bude představen i projekt centrálního virtuálního bateriového úložiště, kde část Vámi vyrobené přebytečné energie lze zdarma načerpat na rychlonabíječce na druhém konci republiky.

Možnosti elektromobility jsou téměř neomezené, to se alespoň dozvíte na konferenci od přednášejících - odborníků na danou problematiku. Svoje příspěvky budou mít i populátoři elektromobility Electro Dad a Tesláček - nejsledovanější čeští youtubeři.

Foto: mala-elektromobilita.cz

3. elektrowesternový sraz. Můžete se těšit na bohatý program a o zábavu nebude nouze.

Proto pokud uvažujete o koupi elektromobilu nebo o výstavbě vlastní domácí FV elektrárny, neváhejte a zúčastněte se. Konference se uskuteční v pátek 18. září v Zámeckém skleníku v Boskovicích. Chystaný program a registraci naleznete ZDE.

Následující den, v sobotu 19. září bude ve Westernovém městečku v Boskovicích velké setkání elektromobilistů. Bude to již v pořadí 3. elektrowesternový sraz. Můžete se těšit na bohatý program a o zábavu nebude nouze. Na sraz může dorazit každý. Elektromobilem, autem, na kole, pěšky i na koni. Účast na srazu je zdarma, za vstup do areálu Westernového městečka se taky nic neplatí.

Foto: mala-elektromobilita.cz

Na sraz může dorazit každý. Elektromobilem, autem, na kole, pěšky i na koni.

Očekáváme, že na sraz přijede více než 70 elektromobilů.

Tesla, VW, Nissan - ty přijedou v hojných počtech. Osamocen bude zřejmě e-Crafter, Mini-e a přislíben je též elektrický traktor. Letos se nám zřejmě nepodaří zajistit hromadný nákup CITIGO-e iV pod čtyři sta tisíc korun tak, jako minulý rok. Proběhne však již tradiční elektromobilní handlování. Prodej zajetých elektromobilů přímo od vlastníků. Je přichystaný Leaf (24kWh) za 177 000 Kč s DPH a elektrická dodávka eNV200 za 277 000 Kč bez DPH - což jsou skvělé ceny.

Zúčastněte se a vyhrajte!

Přímo ve Westernovém městečku mohou návštěvníci zapojit do soutěže o hodnotné výhry. Budeme soutěžit v těžbě lithia, hodu tomahavkem, střelbě z luku a v další dovednosti. K účasti na soutěžích je třeba se zaregistrovat. Součástí registrace je i zajištěné stravování.

Foto: mala-elektromobilita.cz

Přímo ve Westernovém městečku mohou návštěvníci zapojit do soutěže o hodnotné výhry.

Rádi soutěžíte a nemůžete přijet do Boskovic?

Pro tento případ jsme připravili Velkou internetovou soutěž, kde hlavní cenou je opět dodávka elektrické energie pro byt, nebo rodinný dům na jeden rok ZDARMA. Zasoutěžit si on-line můžete ZDE a pravidla soutěže lze zhlédnout ZDE.

Výběr článků

Načítám