Hlavní obsah

Dopřejte si své vysněné bydlení

Novinky, Wüstenrot

Věděli jste, že s úvěry dopředu od Wüstenrotu si můžete zajistit peníze až dva roky předtím, než se vůbec pustíte do hledání, stavby, či rekonstrukce domu?

Foto: Wuestenrot

Dopřejte si své vysněné bydlení

Článek

Není nad to bydlet ve svém. Pokud už bydlení vyřešené máte, možná hledáte vhodný objekt k rekreaci. Nebo snad chcete dopřát svému bytu, či domu, ke kterému se vážou vzpomínky od dětství až po dospělost, natolik, že se ho rozhodně nechcete vzdát, zbrusu nový kabát? S Hypotékou dopředu, či Půjčkou ProBydlení od Wüstenrotu můžete mít peníze zajištěné předem a teprve pak si dopřát čas na hledání rodinného hnízda, či na rekonstrukci.

Nic vám neuteče

Rozhodnete-li se pro výhody, které nabízí Hypotéka dopředu, nemusíte se stresovat tím, že vám uteče koupě nemovitosti jenom kvůli tomu, že se začnete rozhlížet po vhodném způsobu financování až poté, co jste konečně našli dům, byt nebo chalupu po kterých vaše srdce touží. Tak proč se nechat předběhnout jiným zájemcem, který složí finanční zálohu dřív ne vy?

Na co ještě můžete peníze využít

Jestliže hledáte nebytový prostor, třeba proto, že jste umělecky založení a rozhodli jste naplno věnovat svému koníčku, nejspíš k tomu budete potřebovat ateliér. I na ten s Hypotékou dopředu dosáhnete. Finanční prostředky z úvěru lze však použít také třeba na převod družstevního podílu v bytovém družstvu, vypořádání spoluvlastnických a dědických práv k nemovitosti nebo k úhradě daní z nabytí movitých věcí.

Výše úvěru

Minimální výše úvěru je 300 tisíc korun, maximální výše úvěru tvoří 80 % zástavní hodnoty nemovitosti. Úvěr můžete splácet od 5 do 40 let v pravidelných měsíčních splátkách. V online  kalkulačce si snadno a rychle můžete vše spočítat.

Až 2 roky na čerpání

Nárok na čerpání úvěru se liší podle způsobu využití. Při koupi nemovitosti můžete úvěr s Hypotékou dopředu čerpat až do 1 roku poté, co jste uzavřeli úvěrovou smlouvu. Při plánování výstavby, nebo při rekonstrukci je lhůta pro čerpání úvěru dokonce 2 roky, což vám umožní Půjčka ProBydlení.

Dopřejte si díky Půjčce ProBydlení  a Hypotéce dopředu od finanční skupiny Wüstenrot bydlení, jaké jste si vždycky přáli. Pro více informací se podívejte na https://www.wuestenrot.cz/uvery/hypoteka-dopredu, https://www.wuestenrot.cz/uvery/pujcka-probydleni nebo navštivte některého z poradců finanční skupiny Wüstenrot.

Výběr článků

Načítám