Hlavní obsah

Díky ionizátoru OriginWater budete doma pít vodu té nejvyšší kvality

Novinky, originwater.cz

Pokud byste se na vlastní pěst pustili do rozboru kohoutkové nebo balené vody, možná byste byli nemile překvapeni. Taková voda bývá často kyselá, což znamená, že její konzumace překyseluje organismus. Rovněž může obsahovat těžké kovy, bakterie, zbytky léků a další nečistoty.

Foto: Canva.com

Díky ionizátoru OriginWater budete doma pít vodu té nejvyšší kvality

Článek

A jak se tohoto problému zbavit? Řešením je pořízení ionizátoru, který s sebou přináší hned několik výhod. Předně je třeba říct, že zásluhou tohoto přístroje je voda mnohem chutnější než ta kohoutková. Kromě toho obsahuje antioxidanty a díky svému zásaditému pH odkyseluje tělo. Vzhledem k tomu částečně pomáhá předcházet nejrůznějším onemocněním, které se mohou v překyseleném organismu rozvíjet.

Ideální na běžné pití, ale i pro přípravu kávy a čaje

Ionizovanou vodu samozřejmě můžete konzumovat samotnou. Pokud z ní ale budete dále připravovat čaj nebo kávu, můžete se těšit na výraznější chuť těchto nápojů. Kromě toho je ionizovaná voda vhodná pro kojeneckou výživu a dokáže hluboce čistit a hydratovat pokožku.

Co je to ionizátor a jak funguje

Ionizátor OriginWater je praktické zařízení s poměrně kompaktními rozměry. Slouží přitom k tomu, aby kohoutkové vodě dodal svěží chuť a navrátil jí důležité vlastnosti. Ionizátor dokáže z vody odstranit například chlor, těžké kovy a nejrůznější chemické látky. Kromě toho vodu zbaví také pachu, herbicidů a pesticidů a zbytků léků včetně hormonů.

Ionizátor dále pomáhá upravit správnou hodnotu pH, aby voda nebyla příliš kyselá. Dále ji pak obohacuje o molekulární vodík a dodává jí potřebné antioxidanty. Vodík je přitom považován za nejmenší a nejlehčí známý antioxidant na světě. Díky své velmi malé velikosti jednoduše proniká do buněčných membrán a pomáhá omladit naše buňky poškozené volnými radikály.

Foto: Zhen Lin ZHU

Ionizátor a generátor molekulárního vodíku s úpravou PH vody OriginWater YJ-939

A jak je to s balenou vodou?

Možná vás nyní napadá, že tedy místo kohoutkové vody můžete konzumovat vodu balenou. Ani ta ale není zárukou nezávadnosti. Mnohdy se totiž při kontrolách balených vod zjistí, že obsahují kontaminované částice, které tímto způsobem zbytečně zanášíme do těla.

Kromě toho je kupování balené vody velkým náporem na životní prostředí. Jen si představte, jaké množství plastových lahví se na světě každou vteřinou spotřebuje.

Více informací o ionizátorech vody najdete na www.originwater.cz.

Výběr článků

Načítám