Hlavní obsah

Diamonds International Corporation – šperky, které pomáhají dětem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká společnost Diamonds International Corporation, zabývající se výrobou a prodejem diamantových šperků a poradenstvím v oblasti nabízených investičních kamenů, má nový cíl: pomoci spolu s Diamantovou nadací Diamond Heart co největšímu počtu dětí z celého světa.

Článek

„Diamant je v hmotném světě právem považován za nejdražší a nejcennější surovinu, ve světě nehmotném je touto cenností lidské zdraví, bez něhož je další lidské konání velmi problematické“. Právě tímto výrokem bylo inspirováno motto Diamantové nadace Diamond Heart: chraňte si svůj skutečný diamant! Posláním nadace je kromě podpory a pomoci při léčení onkologicky nemocných dětí v České republice i pomoc onkologicky nemocným dětem v zahraničí prostřednictvím Českých center, pomoc dětem v sociálních ústavech a podpora hendikepovaných. Záštitu nad nadací převzal sám arcibiskup pražský a primas český Dominik Duka a díky partnerství s některými společnostmi a mnoha známými osobnostmi, jímž nejsou cizí skutečné hodnoty jako například zdraví, rodina, solidarita a pomoc, se podařilo sestavit umělecko-charitativní program „Diamantová show“, který bude v zahraničí reprezentovat nejen nadaci, ale i Českou republiku. Generálním partnerem Diamantové nadace Diamond Heart je společnost Diamonds International Corporation, jež pravidelně věnuje významné prostředky a sama se aktivně podílí na chodu nadace. Korporace se zabývá především výrobou a prodejem luxusních šperků, poradenstvím v oblasti investičních kamenů i jejich prodejem. Překrásné šperky, jež jsou zhotoveny dle návrhů předních designerů, jsou vyráběny ve vlastních dílnách, kde působí zlatníci i faseři s bohatými zkušenostmi v oboru. Všechny kameny zasazené do šperků jsou opatřeny certifikáty, jejichž čísla jsou vyryta také do šperku samotného, tím je zaručena transparentnost obchodu. Máte-li zájem si šperky prohlédnout osobně, navštivte pražský showroom a přesvědčte se o kráse diamantových šperků osobně.

Kromě mnoha nádherných klenotů zde uvidíte i jedinečnou kolekci šperků, jež byly navrženy pouze pro Diamonds International Corporation proslulou módní návrhářkou Blankou Matragi. Část zisku z jejich prodeje pak bude věnována Diamantové nadaci Diamond Heart na nákup nových lékařských přístrojů k léčbě onkologických problémů. Máte-li zájem se o nadaci dozvědět více a popřípadě také pomoci, navštivte webové stránky www.diamantovanadace.cz, kde naleznete další informace o nadaci i o jejím působení.

Výběr článků

Načítám