Hlavní obsah

Čokoládový zpěvák sbalil moderátorku Kateřinu!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Známá blonďatá moderátorka Kateřina po dlouhém hledání konečně kápla božskou. Svůdný interpret slaďáků Cris Pello jí přichystal to nejsmyslnější překvapení a byl z toho sladký románek a svatba!

Kraft Foods CR s.r.o.

Článek

Čím ji dostal? Vše se odehrálo na večírku, který Kateřina moderovala a kde vystupoval také Cris Pello. Tento okouzlující čokoládový pěvec se pro své publikum vždy doslova rozdá, kromě svého sexy křapláku totiž nikdy nezapomene na sladké překvapení pro fanoušky.

Jeho kouzlu nedokázala odolat ani Kateřina. Když se po koncertě setkali tváří v tvář, zůstala prý stát s otevřenou pusou. O tom, co následovalo, se s námi podělila.

„Najednou se přede mnou objevil Cris Pello s překrásným balíčkem v ruce a řekl: ,Zůstaň takhle, zavři oči a nic neříkej…‘ Nemohla jsem se dočkat, byl prostě k nakousnutí. Bylo to tak vzrušující,“ svěřila se Kateřina a jedním dechem dodala: „byl neskutečně sladký, úplně jsem v jeho blízkosti roztála.“

Zbaštili jste nám to? Crispello není žádný zpěvák, ale úžasná pralinka od Milky. Vanilková nebo čokoládová, tak dobrá a křupavá, prostě na roztrhání. Okouzlete své přátele a vyhrajte balík pralinek Crispello! Nakrmte je na Facebooku v nové hře Crispello!

Výběr článků

Načítám