Hlavní obsah

CLIMAX Rolo F1 – jednička v rolovacích protihmyzových sítích

Komerční článek

Společnost SERVIS CLIMAX Vám představuje novinku v sortimentu sítí proti hmyzu. Okenní rolovací síť - excelentní Rolo F1 nejvyšší kvality.

Stínící technika CLIMAX

Článek

Síť je vyrobena z vysoce kvalitních německých komponentů s maximální životností a uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka. Jako na všechny výrobky stínicí techniky CLIMAX je i na Rolo F1 poskytnuta nadstandardní záruka 4 roky.

Protihmyzová síť Rolo F1 je vyrobena v celokovovém provedení, které zaručuje maximální stabilitu a dlouhou životnost. Síťovina je na navíjecí hřídeli uložena v elegantním kulatém horním boxu, vyrobeném z extrudovaného profilu o rozměru 54 x 43 mm. Svislé vodicí lišty jsou hliníkové o rozměru 40 x 25 mm, opatřené velmi kvalitním těsnicím kartáčkem. Vodicí lišty jsou kotveny do ostění nebo na rám okna.

Těsnicí kartáčky vysoké kvality

Standardně bez příplatku je dodávána v barvě bílé (RAL 9016) a antracitové (RAL 7016) nebo ve stříbrném eloxu. Díky celokovovému provedení (bez plastových prvků) si síť můžete objednat v jakémkoliv odstínu barevné škály RAL a dokonale si ji sladit s rámem okna nebo fasádou domu.

Rolo F1 je ovládaná ručně - tahem za pojezdový profil, který je doplněn hustým těsnicím kartáčkem. Tím nejdůležitějším je propracovaná, kvalitní mechanika, která síti propůjčuje tichý a přesný chod. Výsledkem je skutečně dokonalé řešení pro Vaše okna. CLIMAX touto novinkou uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka.

Celokovové provedení je zárukou maximální spokojenosti

Nespornou výhodou tohoto typu sítě jsou její maximální výrobní rozměry. Instalovat ji lze do otvoru o maximální šířce 180 cm s výškou 230 cm, nebo v šířce 200 cm s výškou do 150 cm. Celková maximální plocha sítě může činit až 3 m2.

Síť obsahuje šedou síťovinu, která je vyrobena z poplastovaného sklolaminátového vlákna. To nepodléhá korozi a dobře snáší teplotní rozdíly. Na okně je síťovina prakticky neviditelná.

Nenechte se rozladit obtížným hmyzem! Vyberte se ze široké nabídky různých typů sítí proti hmyzu na www.climax.cz nebo kontaktujte nejbližšího obchodního zástupce CLIMAX.

Výběr článků

Načítám