Hlavní obsah

Chcete ušetřit na tisku v kanceláři nebo doma? Vyberte správný model v akci

Novinky, www.oki.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud chcete dlouhodobě ušetřit na kancelářském tisku, hledejte zařízení dimenzované pro uvažovaný objem tisku a kopírování. Zvlášť u větších multifunkčních zařízení je důležitá prodloužená záruka se servisem u zákazníka, jakou nabízí značka OKI.

Barevný LED model OKI MC562dnw s nízkými náklady na provoz. Nyní se slevou 30 %.

Článek

I přes nástup digitalizace tiskneme podobně jako dříve. Starší modely se nahrazují barevnými a místo tiskáren se více uplatňují multifunkce, které umí kromě tisku také skenovat, kopírovat a faxovat. Zároveň platí, že cena zařízení klesla natolik, že spolehlivé a dobře dimenzované zařízení si může dovolit prakticky každá firma. Kdysi drahé A3 kopírky, se dají v akcích pořídit už pod 40 tisíc korun bez DPH, a účtují se tak přímo do nákladů. Zajímavým tipem může být LED model OKI MC853dn.

A3 barevná multifunkce Oki MC853dn patří mezi nejdostupnější na trhu. Nyní v akci pod 40 tis. Kč bez DPH.

Jedna z nejprodávanějších barevných multifunkcí formátu A4 OKI MC342dn umí rychle a automaticky oboustranně tisknout i kopírovat. Rozdíl dnes spočívá hlavně v pokročilém softwaru. Umožňuje například snadný převod papírových dokumentů do elektronické podoby. Znamená to tedy, že je nejen naskenuje z automatického podavače až na 100 listů, ale s pomocí OCR technologie, která se dodává se zařízením, vytvoří plně prohledávatelný dokument, který uloží třeba do archivačního formátu PDF/A.

Výběr článků

Načítám