Hlavní obsah

Čeští lékaři a lékárníci nezaostávají ve vzdělávání ve srovnání s ostatními evropskými zeměmi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Revoluční technologie nevyužívají lékaři pouze na operačních sálech nebo při diagnostice, ale denně také ke svému vzdělávání. Moderním trendem je vzdělávat se online, kdykoliv a kdekoliv za pomoci videopřednášek.

Revoluční technologie využívají lékaři denně ke svému vzdělávání.

Článek

Ve světě narůstá počet příznivců online vzdělávání a ČR není výjimkou.

Vzdělávání pomocí moderních technologií.

Nejefektivnější k přenosu informací jsou videopřednášky. Ve spojení s možností studovat kdykoliv a kdekoliv se jedná o efektivní nástroj k využití studijního času.

Tyto možnosti a bezplatné studium nabízí pro zaměstnance lékáren portál Educomm, kde studuje více jak polovina všech zaměstnanců lékáren.

Vzdělávání pomocí moderních technologií.

Online vzdělávání využívají také lékárníci z Alphega lékáren. Tento typ vzdělávání je pro ně nejrychlejším, nejdostupnějším a zároveň velmi efektivním nástrojem, jak získávat stále nové informace a poskytovat díky nim pacientům tu nejlepší možnou péči.

Vzdělávání pomocí moderních technologií.

Lékaři všech specializací, včetně zubařů, mohou navíc zhlédnout kazuistiky a záběry z operací na portálech Edumedic.cz a Edudental.cz.

Moderní studium se neobejde bez přispění odborníků a partnerů, jako je např. KRKA ČR, která patří k významným společnostem podporující vzdělávání lékařských i nelékařských profesí.

Využijte svůj čas efektivně a získejte kredity do svého vzdělávání!

Výběr článků

Načítám