Hlavní obsah

Češi odmítají platit drahé bankovní úvěry a zlevňují je díky půjčkám od lidí

Půjčky v Česku patří mezi nejdražší v Evropě. Proto vznikla služba Zonky.cz, která tuhle situaci mění k lepšímu. Zonky už lidem refinancoval předražené bankovní úvěry za 330 milionů korun. Ví, jak se svých nevýhodných bankovních úvěrů zbavíte i vy.

Zonky.cz

Článek

Zonky celkem zprostředkoval půjčky od lidí za víc než půl miliardy korun. Na zlevnění starých dluhů jde přitom na Zonky (www.zonky.cz) přes 40 procent všech půjček, takže výhodné refinancování už lidem ušetřilo mraky peněz. Ať už šlo o konsolidaci půjček, zrušení kontokorentu nebo předraženou kreditku, díky Zonkyho nízkým úrokům ušetřil v součtu každý.

Například Alexandra Č. si půjčila 200 tisíc korun, aby si refinancovala starý úvěr. Na Zonky (www.zonky.cz) dosáhla na úrok 5,99 %, který byl výrazně nižší, než měla u své banky po 18 letech vedení účtu. Výrazně uspořila i Michaela B., která na Zonky (www.zonky.cz) refinancovala dva úvěry s úrokem 21,02 a 21,66 %. Nyní má úrokovou sazbu 8,49 %. Takových příběhů zlevněných bankovních úvěrů máme tisíce.

Refinacujte se Zlevňovačem

Aby si každý mohl vyzkoušet, kolik může se Zonky (www.zonky.cz) ušetřit, spustili jsme Zlevňovač (www.zonky.cz/zlevnovac). Tahle online kalkulačka vám díky našim zkušenostem s refinancováním vypočte, kolik můžete reálně ušetřit. Vyzkoušet to můžete kdykoli a kdekoli, klidně doma u kafe. Pak už jen během pár minut zadáte poptávku na internetu. Nebo nám zavoláte a všechno vyřešíme po telefonu.

Půjčka od lidí je nejen mnohem rychlejší, ale také férovější než v bance. Zonky nekouká jen na příjmy, počet dětí nebo bydliště. Zajímá nás, kdo jste a co chcete dokázat. Podle vašich příběhů se pak rozhodují i naši investoři, to jsou lidé jako vy, kteří často prostě jen nechtějí nechat ležet peníze bez užitku na spořicím účtu. Zonky umožňuje klientům i investorům vyhnout se drahým bankám nebo se jich zbavit. A díky tomu ušetřit.

Vyzkoušejte zdarma a nezávazně, kolik vám může Zlevňovač ušetřit, nebo si o nás přečtěte víc na Zonky.cz (www.zonky.cz). Můžete taky napsat na info@zonky.cz. Nebo každý pracovní den od 8.00 do 20.00 a o víkendu od 9.00 do 18.00 volat zlevňovací linku 800 449 999. Zlevňujte na Zonky.cz, teď hned.

Výběr článků

Načítám