Hlavní obsah

Černá komedie TACHO – „landovský“ film se spoustou emocí a adrenalinu

Novinky, Film Europe, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Atraktivní prostředí závodů i zákulisí automobilové rallye, kde není nouze o napětí, vzrušení, silné motory a touhu po vítězství, ale i černý humor a silné emoce. Záběry, které se v českém filmu doposud neobjevily, bez kaskadérů a triků, vám doslova vyrazí dech!

Článek

„Určitě to ale není film jenom pro příznivce motorismu, protože to je příběh o lidech, lásce a osudu. Bude pro všechny, kteří mají rádi trošku humoru, emoce i tu rychlou jízdu," říká Daniel Landa, který v černé komedii TACHO hraje hlavní roli úspěšného závodníka rallye Alexe, který si chce splnit sen a vyhrát svůj životní závod.

Má mu k tomu dopomoci dívka Lucie, s níž je spřízněn osudovou volbou. Do hlavní ženské role Lucie si režisérka Mirjam Landa vybrala herečku a zpěvačku Olgu Lounovou, která s Danielem Landou, zkušeným automobilovým závodníkem, absolvovala jako spolujezdkyně všechny akční filmové scény, kdy se jejich závodní Mitsubishi řítí lesními cestami rychlostí 160 km v hodině, bez dublérky, a jak sama říká, byl to pořádný adrenalin.

Do dalších rolí obsadila režisérka Rudolfa Hrušínského, Martina Havelku, Rudolfa Hrušínského ml. a slovenské, britské a americké herce. Daniel Landa je autorem hudby a písní k filmu a diváci se mohou těšit i na soundtrack TACHO, který vychází k premiéře.

Výběr článků

Načítám