Hlavní obsah

Cenu hejtmana za společenskou odpovědnost mohou nově získat i živnostníci

Novinky, MSK

Cenou za společenskou odpovědnost chce hejtman kraje Ivo Vondrák poděkovat firmám a společnostem, které se zajímají o své okolí a vytvářejí svým zaměstnancům přátelské prostředí. Letos přibývá nová kategorie pro mikropodniky, živnostníky a spolky.

Foto: Moravskoslezský kraj

Hejtman Moravskoslezského kraje Ivo Vondrák

Článek

Ceny hejtmana za společenskou odpovědnost budou předány už pojedenácté. Oproti předchozím ročníkům jsou přihlášky jednodušší a přehlednější. Novinkou je kategorie pro mikropodniky. „Chceme dát příležitost i malým firmičkám, živnostníkům nebo spolkům. Ti byli v předchozích letech v nevýhodě, například ztráceli body kvůli tomu, že nemají zaměstnance. Proto je v jejich kategorii mnohem jednodušší dotazník. Společensky odpovědný může být i podnikatel, který pracuje sám na sebe a přitom je pro své okolí velmi prospěšný,“ řekl hejtman Moravskoslezského kraje Ivo Vondrák.

Dodal, že úspěch v soutěži pomůže vítězům se zviditelnit mezi konkurencí, ale také motivovat ostatní. „Jak se říká, hrabat si na vlastním písečku, je už prostě out. Chceme upozornit na to, že vyspělá společnost se neobejde bez těch, kteří se zajímají o své okolí a dělají věci nad rámec svých povinností. Takovým chceme poděkovat,“ řekl hejtman kraje Ivo Vondrák k ceně za společenskou odpovědnost.

Přihlášky do soutěže o Cenu hejtmana za společenskou odpovědnost mohou subjekty Krajskému úřadu Moravskoslezského kraje posílat emailem na adresu lada.zemanova@msk.cz nebo datovou schránkou kraje.

Kategorie Ceny hejtmana kraje za společenskou odpovědnost:

podnikatelské subjekty (firmy):

  • do 50 zaměstnanců,
  • do 250 zaměstnanců,
  • nad 250 zaměstnanců,

organizace veřejného sektoru:

  • do 50 zaměstnanců,
  • nad 50 zaměstnanců,

obce:

  • obce s rozšířenou působností,
  • ostatní obce

mikropodniky, živnostníci a spolky

Výběr článků

Načítám