Hlavní obsah

Central Group výrazně roste a rozšiřuje svůj pracovní tým

Novinky, Central Group

Central Group je největší rezidenční stavitel u nás. V Praze vlastní kolem 1,5 milionu m2 brownfieldů a pozemků určených k výstavbě pro více než 30 tisíc nových bytů. I přes dopady koronavirové krize firma výrazně roste a nyní rozšiřuje svůj pracovní tým o mnoho nových technických i obchodních pozic.

Foto: Central Group

Parková čtvrť v Praze 3 vznikne na místě dřívějšího Nákladového nádraží Žižkov

Článek

Central Group v Praze připravuje celé nové městské čtvrti i menší exkluzivní rezidenční projekty. Zaměřuje se především na transformaci velkých zanedbaných brownfieldů v hlavním městě na příjemná místa pro život, která jsou přínosem i pro své okolí.

„Za více než čtvrt století, co na trhu Central Group působí, díky nám nově bydlí již přes 40 tisíc lidí. Sám v jedné z našich lokalit žiji a jsem rád, když vidím, že jsou lidé s bydlením od nás spokojeni. Chceme stavět nejen zajímavé a kvalitní domy, ale vytvářet celé fungující a živé městské čtvrti,“ říká zakladatel a šéf Central Group Dušan Kunovský.

Foto: Central Group

Projekt Tesla Hloubětín v Praze 9 nabídne dostupné bydlení a v parterech domů obchody, služby, restaurace a kavárny

Letos 2.000 nových bytů

Central Group za 27 let svého působení na trhu úspěšně dokončil už 180 rezidenčních projektů a prodal téměř 17.000 nových bytů, domů a parcel. Kromě prodloužené záruky na kvalitu garantuje na všechny byty nejlepší cenu a nabízí nejširší možnosti financování včetně zvýhodněné hypotéky až na 90 procent kupní ceny.

V nabídce má jak větší projekty s cenově dostupnými byty, tak i menší prestižní rezidenční projekty v mnoha lokalitách Prahy. Poskytuje největší výběr nových bytů v hlavním městě a nabídku stále rozšiřuje. Hlavní velkou lokalitou pro dostupné bydlení bude letos Tesla Hloubětín, pro nadstandardní bydlení Parková čtvrť v Praze 3 a segment luxusního bydlení doplní Rezidence Park Kavčí Hory od renomovaného architekta Josefa Pleskota.

„Letošní rok bude pro nás přelomový. Počítáme se získáním stavebních povolení pro více než 2.000 nových bytů, které budeme moci nabídnout hned do prodeje. To zásadně změní situaci a může zastavit růst cen bydlení na celém pražském trhu,“ dodává Kunovský.

Foto: Central Group

Rezidence Park Kavčí Hory z pera renomovaného architekta Josefa Pleskota vyroste na dnes nepřístupném brownfieldu v Praze 4

Central Group všechny vydělané peníze vždy investuje do dalšího rozvoje firmy a nemá proto potřebu čerpat bankovní úvěry. Neúčastní se žádných veřejných zakázek, není příjemcem žádných veřejných dotací a na daních odvádí státu ročně stamilionové částky. Mnoha desítkami milionů korun také každý rok přispívá na veřejně prospěšné účely a na veřejné stavby a výsadbu zeleně.

Central Group má vlastní 70členný tým velmi zkušených architektů a projektantů a pro návrhy velkých projektů vždy pořádá architektonické soutěže nebo workshopy. Na vybraných projektech spolupracuje s těmi nejlepšími architekty z Česka i ze zahraničí a společně s nimi rozvíjí celé nové pražské čtvrti.

Foto: Central Group

Návrh architektky Evy Jiřičné pro unikátní projekt v Praze 3 vyhrál v architektonické soutěži za účasti 98 ateliérů z 30 zemí

Central Group roste a obsazuje desítky nových míst

Firma v současnosti výrazně expanduje. Pro příští roky plánuje více než ztrojnásobit své prodeje a zařadit na pražský trh velké množství nových rezidenčních projektů. Navzdory koronakrizi proto Central Group významně rozšiřuje počet zaměstnanců zejména na technických a obchodních pozicích.

Jedná se hlavně o projektanty, architekty, ale i analytiky, rozpočtáře, pracovníky inženýringu nebo obchodu. Seznam všech aktuálně obsazovaných pozic, řadových i manažerských, včetně informací o mnoha výhodách práce u největšího českého rezidenčního stavitele najdete na webu www.central-group.cz/kariera.

Pojďte s námi stavět novou PrahuVideo: Central Group

Výběr článků

Načítám